ASA:n Go Expo -osastolla tapahtuu – 2XU kompressiovaatteet

Ensimmäisenä ASA:n runSPORT osastolle tulevista brändeistä pääsee esittelyyn ASA:n laajasti testaama australialainen kompressiovaatevalmistaja 2XU, joka on tehnyt vahvaa toista tulemista Suomen markkinoille.

Kompressiotuotteet ovat tulleet jäädäkseen ja niiden käytöstä saavutettavat hyödyt alkavat olla monille entistä tutumpi juttu. Ennen suoritusta kompressiot lämmittävät lihaksia ja parantavat verenkiertoa. Koska kompressio on vaatteissa eriasteinen, saadaan laskimoihin suurempi paine ja näin veri palaa nopeammin sydämeen ja imusolmukkeisiin.

Suurituksen aikana taas kompressio suojelee lihaksia, kun lihasvärinä vähenee ja lihakset pysyvät paremmin tiiviissä pakassa. Näin voidaan estää pieniä mikrovammoja ja harjoituksen jälkeistä turvotusta. Myös palautuminen nopeutuu. Suorituksen jälkeen kompressio auttaa palautumaan nopeammin, kun veri palautuu nopeammin sydämeen. Kompressio vähentää myös maitohappojen kertymistä ja nopeuttaa sen siirtymistä pois lihaksistosta.

WA1968b_blkblk

2XU:n kompressiot antavat myös auringonsuojan 50+ asti. Vaatteet kuljettavat nopeasti hien pois iholta, jotta käyttäjä tuntee olonsa kuivaksi ja mukavaksi. Vaatteet on käsitelty antibakteerisesti, mikä vähentää pahaa hajua ja bakteerien kasvua.

2XU:n Suomen edustajan Harri Saarikosken mukaan 2XU on nopeimmin kasvava brändi alallaan.

Kuluttajat ovat innostuneet tosissaan uudesta kategoriasta. 2XU kompressiotuotteet sopivat sekä huippu-urheiluun että harrastajille. Tuotteet tuovat uuden kokemuksen aktiiviliikkujille liikkuessa, lisäksi ne sopivat mainiosti arkikäyttöön. Oikein toimivan kompressiotuotteen tuomista verenkiertoa parantavista ominaisuuksista hyötyy jokainen. ’Et usko ennen kuin kokeilet’.

2XU- kompressiotuotteissa materiaalina käytetään laadukasta Dupont’s Lycraa. Huippumateriaalien ja ainutlaatuisen neulontatekniikan ansiosta on saatu laadukas ja kestävä tuote. Kaikki tuotteet testaa puolueeton asiantuntija Australian Institute of Sports, ja tuloksista raportoidaan avoimesti. Suomessa Orton Kuntoutus ja Respecta suosittelevat 2Xu kompressiovaatteita ja sukkia.

2XU kompressiotuotteet auttavat harjoittemaan pidempään, suorittamaan paremmin ja palautumaan nopeammin.

Lisää tietoa löytyy 2XU:n kompressiovaatteista löytyy 2XU:n sivuilta sekä ASA:n testiraporteista.

ASA:n testissä 2XU High Impact Support Bra

ASA:n testissä  2XU Thermal compression trikoot ja paita

ASA:n testissä  2XU Elite compression trikoot ja paita

2XU:n toinen tuleminen

GoExpon osana ensimmäistä kertaa järjestettävässä runSPORT:ssa on esille kattava valikoima 2XU:n juoksuun liittyviä kompressiotuotteita. Eli jos kompressiotuotteet kiinnostavat niin kannattaa tulla pyörähtämään osastolle ja kysymään lisää tuotteista. Saimme myös arvontaan naisten sekä miesten trikoot ja sukat, jotka tulemme arpomaan ennen messujen alkua. Arvonta käynnistyy myöhemmin tällä viikolla ja siitä ilmoitetaan erikseen.

MA2442e_fsolms

Arctic Sport Addicts on tänäkin vuonna mukana GoExpossa. Osastomme sijaitsee ensimmäistä kertaa järjestettävällä runSPORT aluella, joka on rakennettu yhteistyössä messujen, ASA:n, SUL:n ja TopSportin kanssa. Tule löytämään osastoltamme viime vuoden tapaan mielenkiintoisia tuotteita sekä tapaamaan ASA:laisia. Tervetuloa!

Kommentoi

Kommentit