ASA Goes GoExpo runSpot

Hiihtolomat käynnistyivät etelässä, mikä tietää yhtä asiaa: GoExpoon on enää alle kuukausi aikaa! ASA on jälleen mukana messuilla omalla osastollaan, mutta tänä vuonna entistäkin isompana ja keskeisemmällä pelipaikalla. Olemme nimittäin erittäin innostuneita siitä, että GoExpossa on tänä vuonna oma juoksulle omistettu alue, runSport. Ja luonnollisesti ASA on päätynyt runSportin keskeisille tonteille.

runSpor

ASA:n osastolta tulee tuttuun tyyliin löytymään mielenkiintoisia uutuustuotteita, joista kerromme ensi viikolla enemmän. Järjestämme myös yhteislenkkejä messujen aikana. Tänä vuonna lenkkejä on kuitenkin yhden sijasta tarjolla useampia, jotta kaikki halukkaat ehtivät varmasti mukaan. Tämän lisäksi runSportissa tullaan pitämään paneelikeskusteluja kaikesta juoksuun liittyvästä, kuten varusteista, kisoista ja harjoittelemisesta. Tervetuloa siis piipahtamaan GoExpossa osastollamme, tiirailemaan uutuuksia, keskustelemaan kiinnostavista urheilumaailman ilmiöistä, muuten vain moikkaamaan meitä tai reippailemaan keskellä messurupeamaa!

Esimakuna tarjonnasta todettakoon, että runSport-alueelta löytyy meidän lisäksi muun muassa Top Sportin iso, eri valmistajien kevään kiinnostavimpia uutuuksia myyvä osasto. Myös Specsavers Helsinki City Run ja sen taustaorganisaatio SUL ovat paikalla.

Aloitamme ensi viikolla kertoilemaan laajemmin osastomme tapahtumista ja tuotteista, runSportin tarjonnasta sekä GoExpon ohjelmasta. Samaten pistämme ensi viikosta lähtien jakoon pääsylippuja messuille, joten kuulolla kannattaa pysyä kaikkien urheilusta ja hyvästä tunnelmasta nauttivien.

Kommentoi

Kommentit