JarnoASA Goes GoExpo runSport – Varusteita, urheilua ja ilmiöitä

Ensi perjantaina käynnistyy tämän vuoden GoExpo, ja ASA on tuttuun tyyliin mukana. Tänä vuonna olemme liikenteessä vielä viime vuottakin isommalla osastolla ja keskeisemmällä paikalla. Olemme nimittäin erittäin innostuneita siitä, että tänä vuona GoExposta löytyy oma, juoksulle omistettu runSport-alue. Ja toki ASA tönöttää sen keskeisellä tontilla.

goexpo 2014 arctic sport addicts

Oastoltamme löytyy tuttuun tyyliin kiinnostavia varusteuutuuksia. Ja luonnollisesti jaamme myös tänä vuonna esittelemiämme tuotteita sekä tietenkin lippupaketteja itse messuille! Arvonnat löytyvät runSport-etusivultamme.

merrell_allout_yleis

Osastoltamme löytyy Merrellin uusin, hieman vaimmenetumpi Allout-juoksukenkämallisto.

adidas_micoach_smart_run

adidas on osastollamme esillä Boost-juoksukenkien ja RunSmart-juoksukellon voimin.

2xu compressiovaatteet

Kolmas ASAn huomasta löytyvä brändi on australialainen kompressiovaatevalmistaja 2XU, jolta esillä on vaatteita trikoista paitoihin.

Juoksuosastoa ei luonnollisesti voi olla olemassa ilman juoksua, ja tänä vuonna mahdollisuuksia lenkille tarjoutuu entistä enemmän. Järjestämme nimittäin tulevana viikonloppuna kolme yhteislenkkiä:

Lauantaina klo 16 starttaa ensimmäinen ryhmä kevyelle ja rennolle, noin tunnin mittaiselle reippailulle. Seuraavan kerran mahdollisuus ulkoiluun on heti sunnuntaina klo 11 aikaan, kun ASA lähtee viemään halukkaita tutustumaan Helsinki City Runin uudistettuun reittiin, messukeskus kun on juoksumatkan päässä reitiltä. Emme valitettavasti juokse koko reittiä vaan tunnin mittaisen pätkän. Viikonloppu on hyvä päättää sunnuntaina klo 14 lähtevään lenkkiin, jossa Laura lähtee viemään vapaaehtoisia totutulle tunnin ulkoilulle.

Jokaiselle juoksuun osallistuvalle tarjotaan pääsylippu messuille. Mikäli siis juoksu kiinnostaa, ota yhteyttä meihin torstaihin 6. maaliskuuta mennessä. Lauantain lenkin osalta viestitä Joonakselle (joonas ät arcticsportaddicts.fi), sunnuntain HCR-lenkin tiimoilta Jarnolle (jarno ät arcticsportaddicts.fi) ja sunnuntain klo 14 -lenkin osalta Lauralle (laura ät arcticsportaddicts.fi). Lähetä nimesi ja puhelinumerosi, jotta osaamme varautua sopivalla määrällä pilettejä sekä lähettää tarkemmat ohjeet.

Juoksijoille ei valitettavasti pystytä tarjoamaan suihkutiloja, joten juoksut kannattaa suunnitella messupäivänsä huipennukseksi.

RunSport-osastolta löytyy ASAn lisäksi paljon muitakin mielenkiintoisia näytteilleasettajia. ASAn kanssa osaston keskustassa ovat Helsinki City Run ja kisan taustaorganisaatio SUL sekä TopSportSUL:n osastolla pääset tutustumaan tarkemmin HCR:ään sekä liiton tarjontaan ja toimintaan laajemminkin. Heillä on myös tarjolla pitkin messuja mielenkiintoisia keskusteluja kaikesta juoksuun liittyvästä. Järjestääpä SUL lauantaina myös juoksucross-kisat, joissa pääsee kokeilemaan juoksua hieman haasteellisemmalla ja mäkisemmällä radalla.

Kolmas keskipiste runSportissa on TopSportin iso, eri valmistajien kevään kiinnostavimpia uutuuksia myyvä osasto.

Tervetuloa siis ensi viikonloppuna Helsingin messukeskukseen nauttimaan messuista, ihastelemaan uutuustuotteita, keskustelemaan urheilusta ja juoksusta sekä tietenkin lenkkeilemään!

1 comment

Kommentoi

Kommentit