JarnoASA Goes GoExpo runSport – Tunnelmia messujen alusta ja lupauksia tulevasta

Ensimmäinen päivä on nyt takana, ja hieno päivä olikin. Alkupäivästä vilskettä oli mukavasti, kun taas loppupäivästä meno hieman rauhoittui ihmisten alkaessa kerätä voimia viikonloppua varten. Lauantaina tohinaa riittää varmasti koko päiväksi, aamukymmenestä iltakuuteen.

Huomenna ASAn osastolla on tarjolla muun muassa keskusteluja brändien edustajien kanssa varusteista ja varustemarkkinoiden kehityksestä. Klo 12 Harri Saarikoski 2XU:lta kertoo kompressiovaatteiden hyödyistä ja kehityksestä. Tämän lisäksi jututamme päivän aikana Joonas Harjamäkeä adidaksen tuotteista, ehkäpä utelemme herran omista kesäsuunnitelmistakin. Näiden lisäksi luvassa on muitakin mielenkiintoisia haastatteluja, . Kaikki haastattelut tulevat myöhemmin löytymään myös sivuiltamme.

Jotta keskustelut eivät menisi ASAn osalta pelkästään kyselemiseksi, on Joonas klo 14 HCR:n lavalla mukana paneelikeskustelussa aiheesta ”Miksi juoksu on niin suosittua”. Tiedä sitten minne sfääreihin panelistit aikovat keskustelua viedä, mutta eiköhän juoksun suosiota ja eri puolia tule käsiteltyä kattavasti.

Nopeimmat ehtivät vielä mukaan myös iltapäivän lenkille (lähtö klo 16, ilmoittautumiset klo 10 mennessä osoitteeseen joonas at articsportaddicts . fi) Tarkoituksena on kipitellä kevyesti tunnin verran ja turista mukavia. Suihkutiloja ei meillä valitettavasti ole tarjota, joten tämä kirmailu kannattaa jättää päivän kohokohdaksi.

Vielä voit myös osallistua arvontoihimme, jossa palkintona loistavia tuotteia adidakselta, 2XU:lta ja Merrelliltä.

Ja tietenkin kaikki ovat tervetulleita moikkaamaan meitä osastollemme!

Tässä hieman kuvasatoa instagramista. ASAlaisia voit kätevästi seurata #runsportASA-tunnisteella, yleisiin messutunnelmiin pääset #goexpo- ja #runsport-tunnisteilla.

1 comment

Kommentoi

Kommentit