JarnoASA Goes GoExpo runSport – Toisena päivän hulinaa ja pulinaa riitti

Lauantaina vilinä messuilla lisääntyi, kuten tapana on. Ihmisiä oli jopa niin paljon, että parkkipaikatkin veinasivat loppua. Onneksi messuhalleihin mahtuu hieman isompikin väenpaljous.

ASAn osastolla päivä oli mitä mainioin. Ilahduttavaa oli tavata lukijoitamme ja vaihtaa kuulumisia, kuin myös päästä esittelemään toimintaamme sitä tuntemattomille ihmisille.

Saimme päivän aikana myös purkitettua videohaastatteluja Merrelliltä, adidakselta, 2XU:lta ja Mbodylta. Tämän lisäksi luvassa on hienoa videomatksua juoksucrossiskaboista – laji vaikutti hieman haastavammalle maastojuoksuvariaatiolle.

Kolmas kohokohta oli ASAn yhteinen lenkki. Kauniissa kevätauringossa, hyvässä seurassa tehty tutustuminen keskuspuistoon ja Helsinki City Runin reittiin on toki varma yhtälö onnistuneeseen reippailuun.

Tervetuloa siis vielä tänään moikkaamaan meitä! Luvassa muun muassa loistava mahdollisuus päästä perehtymään minimalistisiin ja natural running -kenkiin, kun jaamme kiinnostuneille ilmaiseksi Merrellin sampleja. runSportissa jatkuu muutenkin meno vahvana, luvassa esimerkiksi suursuosion saavuttaneet HCR:n juoksuohjeistukset tekniikkavinkeistä ja treenaamisesta.

Kommentoi

Kommentit