Mukana GoExpossa – Gymstick –liikuntavälineet

GoExpossa toimintaansa esittelee myös suomalainen Gymstick, joka on ehkä tunnetuimmasta välineestään Gymstickistä laajentanut katalogiaan monipuolisesti erilaisiin ja jopa erikoisiin liikuntavälineisiin. Kuvastosta löytyy tuotteita niin kuntoutusvälineistä perinteisiin jumppavälineisiin kuin esim. jalkapallon fysiikkaharjoitteluun soveltuvista välineistä juoksumattoihin.

Gymstick Power Board on levypaino ja tasapainolauta

Uutena lisäyksenä Gymstick esittelee GoExpossa Performance–sarjan, joka pitää sisällään toiminnalliseen harjoitteluun soveltuvia välineitä. Performance-sarja vastaa siis Crossfit-tyyppisen ja toiminnallisen harjoittelun buumin herättämään välinetarpeeseen. Sarjasta löytyy muun muassa Power Boardin, joka yhdistää tasapainolaudan ja levypainon. Myös power ropes harjoitteluun löytyy sarjasta köydet.

Gymstick Battle Ropesit soveltuvat toiminalliseen harjoitteluun

Toinen mielenkiintoinen uutuus on Fitness Bag. Se on pehmeä ja erittäin kestävä säkki, jossa on kahvat, joista säkkiä voi nostella ja heitellä. Fitness Bag soveltuu myös hyvin toiminnalliseen harjoitteluun ja sitä löytyy 5,10,15 ja 20 kilon versioissa.

Gymstick Fitness Bag on toiminnalliseen harjoitteluun soveltuva painosäkki

Gymstick on lanseerannut myös vuoden alusta Gymstick Trainer palvelun, jossa kuluttajille tarjotaan liikunnan ohjausta sekä liikuntavälineitä samassa paketissa. Gymstick on kouluttanut ”virallisia” ohjaajia, joilta on mahdollista hankkia ohjauksen ohella myös Gymstick-liikuntavälineitä ammattilaisen avustuksella.

Voit tutustua Gymstickin välineisiin ja uuteen Trainer –palveluun Gymstickin osastoilla 6G148 ja 6F130 kuntomessuilla.

Kuvat ja lähteet: Gymstick ja Gymstick 2013 -katalogi

 

Kommentoi

Kommentit