GoExpo alkaa – Tuukan mietteitä ja odotuksia.

Messut käsitteenä saa aikaan mukavia mielikuvia. Muistan kuin pikkupoikana pääsin katselemaan upeita amerikanrautoja lähietäisyydeltä tai talviaikaan fiilistelemään uusia suksia ja hiihtokeskusten esittelyä. Tavoitteena oli kerätä mahdollisimman paljon tarroja, esitteitä ja tietysti niin paljon metrilakua että tulee maha kipeäksi. Hieman vanhenpana eniten kiinnostivat messut missä esiteltiin upeita uusia matkakohteita ja jännittäviä seikkailuita, oli mahtava unelmoida miltä itse tuntuisi olla Himalajan vuoristossa tai surffilaudan päällä Balilla. Puhumattakaan siitä kun ensimmäisen kerran seisoin yli 40-jalkaisen jahdin kannella katsellen kauas, aina messuhallin kaukaisimpaan seinään asti. Messut tarjoavat unelmia.

Itselleni unelmointi ja uusien mielenkiinnon kohteiden hankinta on messujen tärkein asia. Minulle tärkeämpää on päästä tutustumaan uusiin mielenkiintoisiin tuotteisiin ja palveluihin. Jos haluan alennusmyynteihin, odotan yleensä joulunpyhien yli. Tulen huomioimaan messujen aikana kirjoittamissani posteissa uusia kiinnostavia asioita mistä haluan tietää lisää. On hienoa että pääsen ASA:n kautta olemaan mukana vahvistamassa juuri sitä minulle tärkeintä asiaa, uusien asioiden, tavaroiden ja ilmiöiden esittelyä.

Toivottavasti kaikille tulee mukava messuviikonloppu. Syökää paljon metrilakua, kyselkää ja haastakaa esittelijötä, kokeilkaa uusia välineitä ja unelmoikaa paljon. Olet tervetullut moikkaamaan meitä Arctic Sport Addicts- osastolle, voitte myös antaa meille vinkkejä hyvistä kirjoittamisen arvoisista jutuista. Ja muistakaa osallistua arvontaan ASA:n sivuilla. Arvomme joka päivä parin adidaksen energy boosteja sekä Merrellin Train Crush Gloveja.

-Tuukka

Kommentoi

Kommentit