GoExpo 2013 – Bianchi ja Crescent uutuudet

Fillarivalmistaja Cycleurope on isosti mukana vuoden 2013 GoExpossa. Cycleuropen osastolla esitellään tulevan kauden Crescent ja Bianchi uutuuksia, jotka ASAlle esitteli Cycleuropen Niko Pylvänen. Cycleuropen tuotteet löydät osastolta 6f119.

Crescent

Crescent, joka aiemmin on tunnettu oivallisena perusfillareiden ja hybridien valmistajana on rohkeasti viimeaikoina laajentanut yhä haastavampiin tuoteryhmiin.

Crescent on ensimmäisiä 27,5 tuumaisten maastopyörien valmistajia

Crescent on ensimmäisiä 27,5 tuumaisten maastopyörien valmistajia

Yhtenä ensimmäisistä valmistajista Crescent tuo markkinoille 27,5 tuuman maastofillarit, jotka kaikessa yksinkertaisuudessaan ovat 29 tuumaista ketterämpiä, mutta vakaampia ja rullaavampia kuin 26 tuumaiset. Ensimmäiset kisat näillä fillareilla on jo voitettu ja se vakuuttanee skeptikotkin.

Crescentin sähköfillareissa on Boschin tekniikka

Crescentin sähköfillareissa on Boschin tekniikka

Sähköpyörä on tehnyt tuloaan jo muutaman vuoden ajan, mutta lopullinen läpimurto odottelee tuloaan. Tuotteissa ei ainakaan ole vikaa ja Crescentin ykkösmallissa onkin maailman parhaaksi luonnehditut Boschin sähköosat, joilla toimintasäteeksi saadaan noin 70 kilometriä. Hintaahan fillarilla on arvokkaat 2500 euroa, mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että ero halvimman ja hyvän pyörän väillä on erittäin suuri.

Crescent lähti mukaan maantiefillareihin

Crescent lähti mukaan maantiefillareihin

Täysin uusi aluevaltaus Crescentillä on maantiepyörät, joista löytyy oivallinen fillari varsinkin maantiefillarointia aloittaville pyöräilijöille. Hinta-laatusuhteeltaan Crescent on erittäin hyvä ja alumiinirunkoisen Sora-Tiagra –sekoituksen saa omakseen 1249 eurolla. Mallistossa on myös Ultegra -osallinen hiilariversio.

Bianchi

Bianchin Oltrea saa Campagnolon Super Record vaihteilla, vau...

Bianchin Oltrea saa Campagnolon Super Record vaihteilla, hienoa…!

Bianchin tuntee kaikki ja perinteikkäältä italialaismerkiltä on aina lupa odottaa jotain kaunista. Tällä kertaa mielenkiintoisimmaksi tuotteeksi omasta mielestäni osoittautui Bianchi Oltre, joka on varustettu Campagnolon Super Record –sähkövaihteilla. Huikaisevaa osasarjaa ei vielä kovinkaan monesta pyörästä löydy. Bianchin kaikki hiilikuiturunkoiset fillarit on saatavana niin sähkö- kuin perinteisilläkin vaihteilla. Muissa fillareissa sähköosasarja on Shimanon.

Bianchin Oltrea saa Campagnolon Super Record vaihteilla, vau...

Bianchin Oltrea saa Campagnolon Super Record vaihteilla, hienoa!

Bianchia ei välittömästi mielletä maastofillarimerkiksi, mutta maastopelit ovat kuuluneet merkin valikoimaan jo vuosien ajan. Nyt Methanol –sarjassa on ensikertaa saatavana täysjouskareita. Kaikki Bianchin täysjouskarit ovat 29 renkaalla, joka kertonee tuumakoon suosiosta.

Bianchin Methanol maastopyörät nyt myös täysjouskareina

Bianchin Methanol maastopyörät nyt myös täysjouskareina

Kommentoi

Kommentit