Arctic Sport Addicts ja Suomen Messut yhteistyöhon GoExpossa

Arctic Sport Addicts on vahvasti mukana vuoden 2013 GoExpo –messuilla maaliskuun alussa. GoExpo on liikunnallinen vapaa-ajan tapahtuma, jonka lajikirjo on vähintäänkin kattava. Esillä on tuotteita, palveluita ja ilmiöitä kuntoilusta, pyöräilystä, golfista, palloilusta, retkeilystä, kalastuksesta, metsästyksestä ja hevosurheilusta. Jokaiselle siis löytyy varmasti yhtä jos toista ihmeteltävää.

ASAlla on messuilla oma osastonsa, jossa esiin nostetaan muutamia erittäin kiinnostavia tuoteuutuuksia kevääseen 2013. Samalla on tarkoitus tehdä kattavaa ja reaaliaikaista raporttia messuista sekä eri näytteilleasettajien kiinnostavimmista tuotteista. Luvassa on videoita, kuvia, juttuja ja haastatteluja.

”Arctic Sport Addictsillä ollaan erittäin iloisia saadessamme olla mukana GoExpossa omalla osastollamme” sanoo Arctic Sport Addictsin Joonas Laurila. ”On aina mukavaa päästä tapamaan lukijoitamme ja liikkuvia ihmisiä. Samalla haluamme auttaa kuluttajia löytämään yhä parempia tuotteita ja palveluita, joilla tehdä omasta urheiluharrastuksesta entistä hauskempaa”.

Blogeihin ja harrastussivustoihin törmää nykyään säännöllisesti erilaisilla messuilla ja esimerkiksi Kauneus ja Terveys –messujen Bloggers Corner oli menestys. Suomen Messujen myyntiryhmäpäällikkö Inna-Pirjetta Lahti:

Tapahtumien viestintä on siirtynyt ulkomainonnan ohella entistä enemmän verkkomedioihin ja bloggaajien postaukset messutapahtumista toimivat monelle kävijälle innoituksena messukäynnille. Yhteistyö eri toimialojen bloggaajien kanssa on Suomen Messuille tärkeää ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme yhteistyössä tämän kohderyhmän kanssa.

GoExpo on esillä ASAn sivuilla pitkin kevättä tuote-esittelyjen ja muiden juttujen kautta. Jaossa on myös lippuja kevään sporttisimmille messuille. Seuraa siis Arctic Sport Addictsiä ja GoExpon sivuja ja pysyt kärryillä siitä, mitä tuleman pitää.

Kommentoi

Kommentit