Kirjoittajat

MLP_ASA_LauraEnroth_01_2016_0033_web

Laura Enroth

Juoksujalkaa -blogissa paiskaavat kättä liikunta, treenit, ruokavalio, kauneus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi – unohtamatta tietenkään varusteita ja sporttityyliä!

Työskentelen päivisin aikuiskoulutuksen ja osaamisen kehittämisen parissa. Olen kasvatustieteen maisteri sekä hallintotieteen maisteri. Vapaa-ajalla teen jonkun verran yksilö-, ryhmä-, ja yritysvalmennuksia. Harrastan monipuolisesti liikuntaa; juoksua, hiihtoa, ryhmäliikuntatunteja, kuntosalia ja spinningiä. Juoksuharrastus on vienyt sydämeni ja takana on 6 maratonia ja reilut 10 puolimaratonia.

Noora Iloranta

Olen elämäntapaliikkuja ja monipuolinen harrastaja, jonka rakkauslaji on juoksu. Juoksun kautta olen ajautunut trathlonin pariin. Tavoitteenani on seistä triathlonin täysmatkan maalissa vuonna 2020. Perinteisten kestävyyslajien ohella olen hurahtanut purjehtimiseen ja ehtinyt huomata, että harvassa ovat ne hetket, jolloin voi kokea vastaavaa endorfiinihumalaa kuin tuulivoiman nostaessa veneen plaaniin.

Enemmän kuin treenipäiväkirja tämä on blogi aktiivisesta tavasta elää ja olla. Uskon, että liikunta tekee elämästä nautinnollisempaa myös ruuhkavuosien keskellä. Omia tavoitteita ja suorittamista suhteutan vallitsevaan elämäntilanteeseen. Kolmen pienen lapsen kanssa opettelemme aktiivista elämää yhdessä, miten yhdistämme arjen, leikin ja liikunnan. Mietin myös miten työvaatteet selviävät kurahousujen alla kun poljen työpaikalle ja mihin reppuun on parasta pakata juoksukamat jos meinaa palata kotiin juosten.

Kuva: Antti Mutka

Jarno Mehtiö

Olen juoksuun hurahtanut liikkuja. Tällä hetkellä kiinnostukseni juoksussa on siirtymässä enemmän ja enemmän maaston puolelle. Ensi vuonna tavoitteena onkin juosta vähintään yksi maastomaraton, mielellään toki useampia ja myös hieman pidempiä kisoja. Kirjoittelen pääasiaksi uusista varusteista sekä juoksun että muiden lajien osalta, joskus erehdyn silti kirjoittamaan harjoittelusta tai urheilusta yleisesti.