Nike Blast 2012 -treenitapahtuma

The Nike Blast tapahtuma lupaa treeni-inspiraatiota koko vuodeksi

The Nike Blast tapahtuma järjestetään kaapelitehtaalla 11.-12.2. Nettisivut kertoo tapahtuman tarjoavan niin ohjaajille kuin kaikille muillekin treenaamisesta innostuneille inspiraatiota ja motivaatiota treenaamiseen. Valittavana on joko kahden päivän kokonaisuus jonka hintaan kuuluvat Niken uudet TR2 kengät, lauantai tai sunnuntai erikseen, tai edullinen lauantai iltapäivä. Nettisivujen mukaan tapahtumassa on valittavana monipuolinen valikoima korkeatasoisia ja innovatiivisia tunteja jotka esittelee vuoden 2012 treenimaailman uudet suuntaukset ja trendit. Näin näyttikin olevan ja ilmoittauduin lauantai iltapäivään, jossa on valittavana 4 tuntia laajasta valikoimasta. Ikäväkseni muutama kiinnostava tunti oli jo täynnä, mutta löysin silti erittäin kiinnostavaa tekemistä. Keskityin funktionaalisiin treeneihin ja otin lisäksi muutaman ”villin kortin”.

Niken kevyet Free TR2 -fitnesskengät miehille

Niken kevyet Free TR2 -fitnesskengät miehille

Niken kevyet Free TR2 -fitnesskengät naisille

Niken kevyet Free TR2 -fitnesskengät naisille

Valitsemani tunnit olivat NTC Get Focused, Hip Hop Funk’shun, Burlesque Chair   ja NTC Master Class. Vapaasti käännettynä tuntikuvaukset olivat seuraavat. NTC Get Focused tunti perustuu funktionaalisen harjoitteluun mikä on suunniteltu keskittyvän tiettyihin osa-alueisiin.
Hip Hop Funk’shun kuvauksen mukaan tunti on äärimmäinen fitness tanssi-treeni. Tunti on saanut vaikutteita monista street-tanssityyleistä mukaan lukien braking, funk, waving, popping, sekä old- ja new school-tyyleistä. Tunnilla voi kokea nämä hauskat ja energiset tyylit samalla kun oppii helposti trendikkäimpiä ja aidoimpia tanssi muuveja. Ainoat säännöt ovat: pidä hauskaa, anna palaa ja omista tanssilattia!
Burlesque Chair on kiihottava strip-aerobic tunti kuumalla näyttämöllä, maustettuna huumorilla ja pilke silmäkulmassa.
NTC Master Class on urheilullinen tunti joka perustuu funktionaaliseen harjoitteluun. Tunnilla tulee kokemaan kaikki harjoitukset voimaharjoittelusta kestävyysharjoitteluun. Tunti on korkean intensiteetin kokonaísuus jossa intervalliharjoittelu tulee ylittämään mukavuusrajat ja nostamaan kestävyyden rajat uudelle tasolle. Tulet saamaan uskomattoman treenin joka tulee haastamaan sinut niin henkisesti kuin fyysisestikin mutta niin että sinulla on hauskaa sitä tehdessäsi. Tätä treeniä kroppasi ei tule unohtamaan.

Jännityksellä odotan tapahtumaa sillä uskon nettisivujen lupauksen: ”tapahtuma kokonaisuudessaan tarjoaa elämyksen, josta ammennat energiaa ja hyvää fiilistä pitkäksi aikaa!” pitävän paikkansa.

Terveisin Anna

Lisätietoja The Nike Blast tapahtuman kotisivuilta!

Kuvat The Nike Blast tapahtuman kotisivuilta!

 

2 comments

Kommentoi

Kommentit