JoonasVihdoinkin! Salomon S-Lab Sense Arctic Sport Addictsin testiin!

Vihdoinkin ne ovat täällä!

Saimme Lauran kanssa molemmat testiin Salomonin tänä vuonna lanseeraaman S-Lab sarjan ehdottoman helmen, S-Lab Sensen, jota onkin odotettu kuin kuuta nousevaa. Sensen suosion voidaan ilmeisesti sanoa hieman yllättäneen, koska sen se on ollut koko ajan loppu niin kaupoista kuin varastostakin. Nyt ne ovat kuitenkin täällä ja Laura aloittaa testit välittömästi ja allekirjoittanut, kun saa jalkansa taas iskuun.

Miksi S-Lab Sense on sitten saavuttanut niin lyhyessä ajassa suuren suosion? Salomon on vanha ja luotettava tekijä maastojuoksumarkkinoilla, mutta alan kehittyessä maastojuoksukengät ovat kokeneet vallankumouksen, kun minimalistisen suuntauksen sekä tietenkin käyttäjäkunnan kasvun myötä. Tämä on johtanut siihen, että vanhat ja uudet valmistajat ovat tuoneet markkinoille entistä kevyempiä ja matalammalla dropilla varustettuja minimalistisia kenkiä. Salomonin vastaus tähän suuntaukseen tuli ehkä hieman hitaammin kuin monilla muilla, mutta ainakin ensi hypen perusteella huolellinen kehitystyö on kantanut hedelmää. Viime tammi-helmikuun vaihteessa pidetyssä ISPO:ssa S-Lab Sense keräsi todella paljon huomiota ja nyt ensihuomiot ovat vaihtuneet positiivisiin arvosteluihin, kun kenkä on päässyt testeihin. Ei tehdä kuitenkaan mitään ennakko-oletuksia, vaan annetaan testien puhua puolestaan.

Testeissä käydään luonnollisesti läpi kengän ominaisuudet laidasta laitaan, mutta ennen testien aloittamista on kuitenkin syytä käydä tärkeimmät ominaisuudet nopeasti läpi alla olevien kuvien ja ”lyhyen” videon kautta. On todella mielenkiintoista nähdä, millaisiksi S-Lab Sensen ominaisuudet tulevat osoittautumaan testeissä!

Salomon S Lab Sensessä on 4mm droppi

4mm droppi

[divider_line]

S-Lab Sense pohjan kuviointi on agressiivinen ja pitoa löytyy joka suuntaan

Dynamic Traction pohjakuviointi

[divider_line]

OS Tendon kiertojäykkyystuki ohjaa energia oikeaan suuntaan

 OS Tendon kiertojäykkyystuki

[divider_line]

Endofit "sisäsukka" pitää jalan paikoillaan ja lisää mukavuutta

Endofit sisäsukka

[divider_line]

Profeel filmi suojaa jalkaterää välipohjan välissä kiviltä ja muilta kovilta asioilta

Profeel film

[divider_line]

Kuvat ja videot: Salomon