JoonasUusi kenkiä ja juoksukuulumisia

Olen harvoin päässyt nauttimaan talvella juoksemisesta niin paljon kuin tällä viikolla. Leppoisa pakkaskeli ja auringonpaiste ovat nostaneet fiilikset kattoon. Valoisammat aamut ovat myös tuoneet kehiin perinteiset aamulenkit Viikissä. Hiihtolatujen välinen osa tiestä on ollut todella hyvässä kunnossa ja kovaksi tamppautunut lumi on myös pitänyt hyvin jalan alla. Positiivista on ollut myös se, että aamulla Viikissä ei tarvitse alkaa väistelemään hiihtäjiä. Viikonloput ja illat ovat kuuleman mukaan edelleen hieman ruuhkaisia eli siksi kannattaa mennä juoksemaan aamulla, jos sattuu asumaan jossain hollilla.

Viikkokilometrejä on tällä hetkellä kasassa karvan vajaat 50 ja suurin osa niistä on kasattu todella kevyesti. Tiistaiaamuna painelin reilun kympin hieman reippaammin (4:22min/km avgHR 150), mutta muuten olen keskittynyt vain kevyisiin lenkkeihin. Paikat ovat suhteellisen hyvässä kunnossa ja oikeastaan vain pohkeet ovat hieman tukossa. Tein aamulla kevyen fillaroinnin päälle kunnon venyttelyt ja tällä hetkellä tuntuu siltä, että ne kyllä aukeavat huomiseen mennessä. Loppuviikko tulee jatkumaan myös rauhallisilla vauhdeilla ja tavoitteena olisi hilata kilsat taas sinne satasen paremmalle puolelle. Jos paikat aukeavat niin huomenna voisi jopa harkita pientä mäkitreeniä, jos saan mukaan ASA:n juoksutiimiläisiä.

adidas_adipure_gazelle

Sain tällä viikolla myös pari uutta tossua testiin: adidaksen apiPure-mallistosta kolmannen mallin eli jo arvosteltujen Adaptin ja Motionin väliin asettuvan Gazellen sekä entisen adizero Rocketin korvanneen Hagion kakkosmallin. Hagiota olen kuolannut jo pitkään ja nyt ne pääsevät vihdoinkin testiin! Näillä kengillä tullaan toivon mukaan juoksemaan vielä kovaa niin vetotreenejä kuin lyhyempiä kisoja! Eli seuraaville viikoille on luvassa mielenkiintoista testaamista, mutta ennen testien alkua on kuitenkin luvassa vielä testiraportin raapustaminen New Balancen 870 trainereistä, joista on tulossa juttua lauantaihin mennessä.adidas_adipure_hagio_2

Kommentoi

Kommentit