JoonasTulkaa moikkaamaan GoExpoon!

Se on taas se aika vuodesta, kun urheiluaddiktit aloittavat kansainvaelluksen kohti Helsingin messukeskusta ja GoExpo 2015:sta. Tapahtuman alkuun on aikaa enää reilu tunti ja kaikki alkaa olla valmista kolmen päivän messu-urakkaan.

GoExpo on tapahtuman onnistunut muuntautumaan positiiviseen suuntaan. Ehkä kaikkein mahtavinta on ollut huomata se, kuinka ale-luukutus vähenee vuosi vuodelta ja ihmiset metsästävät entistä vähemmän messutarjouksia. Oma harras toiveeni on ollut jo vuosia se, että messujen sisältö olisi enemmän UUSIEN tuotteiden ja ilmiöiden esittelyä, lanseerausta ja testaamista ja tämä alkaa pikku hiljaa toteutua. Tavaraa on edelleenkin myynnissä, mutta onneksi valtaosa siitä alkaa olla jo uudempaa tuotetta, eikä kuten pahimmillaan on ollut, vuosia vanhaa. GoExpon osa-alueet ovat vuosi vuodelta erityneet toisistaan, jonka koen myös hyvänä asiana, koska kaikki saavat oman ansaitsemansa näkyvyyden omassa tilassaan.

Viime vuodesta lähtien myös juoksu on ollut messuilla omalla runSport–alueellaan, osana Kunto-messuja. Ja sieltä voit löytää jälleen meidät ASAlaiset. Esittelemme kauden 2015 uutuksia, haastattelemme mielenkiintoisia urheilubrändejä sekä -vaikuttajia sekä vedämme tietenkin yhteislenkkejä Jarnon, Lauran ja muiden ASAlaisten kanssa. Yhteislenkit ovat loistava hetki kysellä juoksusta ja kestävyysharjoittelulusta ja tavata uusia urheiluaddikteja. Osastollemme saa tulla hengailemaan ja tapaamaan muita urheilusta kiinnostuneita ihmisiä. Viime vuonna saatiin useampaan otteeseen todella hyvät turinat niin isoissa kuin pienissäkin ryhmissä. Kuten Laura mainitsi blogissaan, juoksu ja urheilu todellakin yhdistävät.

Jos sinulla on jotain kysyttävää juoksusta, juoksuvarusteista tai urheilusta ylipäänsä niin tule rohkeasti osastollemme nykimään hihasta. Löydät meidät runSport–alueelta eli nähdään siellä!

Ja yhteislenkit lähtevät huomenna lauantaina 11:00 ja sunnuntaina 14:00. Toivottavasti näemme siellä!

Kommentoi

Kommentit