JoonasTukholmassa testataan myös monia uusia tuotteita

Enää muutaman tunti ja sitten pitääkin jo olla kentällä.

Kamat on luonnollisesti vielä osittain pakkaamatta, mutta onhan tässä vielä aikaa. Vaikka tapanani onkin varautua kaikkeen tuli kuitenkin (taas) yllätyksenä kuinka paljon sitä voikaan raahata tavaraa mukaan viikonlopun kisamatkalle. Osasyy tähän on se, että haluamme testata koko viikonlopun aikana erilaisia tuotteita sekä palautumisvaihtoja. Niinpä otin mukaan vähän kaikenlaista tavaraa, mitä tulemme testaamaan sekä kisassa, että kisan jälkeen. Tarttuipa mukaan muutama uusi geelikin, mutta näiden testaamisesta en ole vielä ihan varma, koska marathon ei välttämättä ole se paikka, jossa näitä kannattaa testata ensi kerran…

Itse kisassa testiin pääsevät adidaksen adizero adios boostit sekä todennäköisesti 2XU:n pohjekompressiot ja viimeisimpänä lisänä ovat hiertymistä ja rakkoja estävät BodyGlide -tuotteet, joita saimme Fysiomyynniltä testiin. Tuotteesta en osaa sanoa vielä mitään, mutta laitetaan maran aikana testiin. Vaikuttaa kuitenkin sitä, että geelinä tai stickinä saatava tuote voisi olla hieman helpompi kuin vaseliini… Huhun mukaan näitä olisi saatavana marathonristeilyltä, jos satutte matkustamaan sitä kautta ja koette tällaiselle tarvetta.

hierymät rakot

Saimme samassa setissä vielä hieman laajempaan testiin lisää SPIbeltejä ja nämä tulevat myös pääsemaan maran aikana testiin ASA:n juoksutiimiläisille niin saadaan vielä hieman laajempaa käyttökokemusta tuotteesta!

tavaravyö

Kisan jälkeen testattavista kamoista kirjoittelen myöhemmin lisää, kun olen saanut kisan kunnialla pois alta. Nyt on pakko saada kamat kasaan, jotta ehdin ajoissa kentälle! Kirjoitellaan sitten Tukholmasta lisää!

Kommentoi

Kommentit