JoonasTodella hyvä treeniviikko!

Positiivia uutisia treenirintamalta!

Viikko sujui ilman sairasteluita ja sain treenattua joka päivä jonkin verran. Sen lisäksi sain tehtyä yhden kovemman fillaritreenin ja voimaharjoituksen. 250 kilometrin viikko ei tee treeniviikosta hyvää, vaan syyt löytyvät jostain ihan muualta. Kovan harjoituksen tekeminen on tietenkin aina kiva asia, mutta vielä iloisempi olen siitä, että huoltavat harjoitukset sujuivat niin hyvin. Ja tällä tarkoitan tietenkin vain sitä, että jaksoin tehdä niitä jokaisen treenin päälle ja lauantaina vielä pidemmän session. Tein valtaosan fillaritreeneistä sisällä sen takia, että pääsisin heti treenin jälkeen dynaamisten ja palauttavien pariin. Tiistaina fiilistelin lenkin ulkona arktisissa olosuhteissa.

Ja on ollut todella mahtavaa huomata, miten kroppa on taas herännyt ihan eri tavalla henkiin. Treenit sujuvat paljon iisimmin ja kohta voin taas alkaa kiristämään ruuvia tehoissa. Näen torstaina lääkärin ja sen jälkeen se on sitten menoa. Tarkoittipa se sitten leikkausta tai jotain muuta. Todennäköisyys leikkaukselle on lähes 100%:a, mutta ainahan sitä löytyä joku muukin tapa hoitaa vaiva kuntoon. Oli miten oli, en mene leikkaukseen ennen Amsterdamin reissua eli siihen asti treenaan niin paljon kuin on aikaa ja voimia. Luvassa on siis intensiivisempiä ja pidempiä fillaritreenejä sekä voimatreenejä. Kroppa pitää saada niin hyvään kuntoon kuin mahdollista ennen leikkausta, jotta pääsen kuntoutuksen jälkeen mahdollisimman pian taas tositoimiin.

joonas_laurila

Kaipuu juoksuun on tällä hetkellä todella suuri. Niin suuri, että mietin vielä aamulla, että jaksanko katsoa Berliinin marathonia, koska se olisi voinut olla jossain määrin tuskainen kokemus. Rakkaus juoksuun vei kuitenkin voiton ja säädin kisastudion pystyyn. Ja hyvä niin, koska kisa antoi itseasiassa vain enemmän energiaa ja uskoa toipumiseen. Maailmanennätys sekä ystävien ja valmennettavien loistavat ennätyssuoritukset saivat melkein vedet silmiin. Ensi vuonna on sitten itse aika tehdä Berliinissä ennätys, jos saan osallistumisoikeuden siirrettyä. Ja jos en niin sitten jossain muualla.

IMG_20140928_115303

Ensin pitää saada kuitenkin kroppa kuntoon, joka tänään tarkoittaa dyynaamisia ja rullailuita mahtavassa säässä tehdyn fillarilenkin päälle. Niin ja nyt alkaa muuten sitten jatkossa tulla infoa Suunnon Ambit 3 Sportista, jonka sain joitain päiviä sitten testiin. Tulen testaamaan kelloa ensin fillaroinnin ja voimaharjoittelun parissa ja myöhemmin juoksun yhteydessä. Ja nyt niiden huoltavien pariin.

suunto_ambit_3_sport

Kommentoi

Kommentit