JoonasTärkeintä on nauttia treenaamisesta

Eipä olisi viikko voinut paljon paremmin alkaa. Heräsin tikkana kuudelta ennen herätyskelloa ja pienen aamupalan jälkeen kirmasin suoraan salille aamutreenin kimppuun. Eilisen hieman pidemmän fillarilenkin jälkeen jalat olivat hieman yllättäen aika jumissa ja oli aikamoinen duuni saada jalat siihen kondikseen, että pääsin tänään treenaamaan. Aiemmin viikolla vaivannut flunssa ehkä vaikutti vielä hieman. Ehkä. Pääasia oli kuitenkin se, että tänään kaikki oli taas kunnossa.

Poljin kukonlaulun aikaan iisin, vajaan 50:n kilsan verran Corella reilun 200watin keskitehoilla. Päälle tein vielä reilun 20:n minuutin hartia- ja käsitreenin kuminauhoilla ennen venyttelyitä. Oli niin mahtavaa päästä treenaamaan tosi aikaisin ja saada aikaiseksi vielä kunnon treeni ennen päivän töitä! Päivä lähti niin loistavasti käyntiin, että eihän siinä ollut paljon muuta vaihtoehtoa kuin että loppupäivä jatkui samaan malliin. Duunit sujuivat hyvin, lounas oli hyvä ja muutenkin hommat tuntuivat liikahtavan eteenpäin. En muista milloin olisin näin iloinen maanantaina!

helsinki core trainers

Olen saanut jotenkin uutta voimaa siitä, että epätietoisuus jalan tilanteen suhteen on hieman helpottanut viimeviikkoisen lääkärikäynnin ansiosta. Vaikka luvassa onkin hieman odottelua, on mieli ja näköjään myös keho aika valmiit ottamaan vastaan treeniä ainakin fillarilla ja salilla. Viime viikon juoksut sujuivat hyvin ja jatkan niitä vähän tuntemusten ja mahdollisten testien mukaan. Ja nautin treenaamisesta ja se on tärkeintä! Silloin treenit sujuvat ihan eri lailla, oli kyseessä minkälainen treeni tahansa.

Huominen on aika kiireinen treenien suhteen, minkä takia päivän treenit ovat käytännössä pari lyhyttä lenkkiä duuniin ja takaisin. Jos illalla jää aikaa niin voi olla, että treenaan vielä prjctAmsterdamin treenien jälkeen jotain. Viikko tulee jatkumaan kiireisenä, mutta tarkoituksena on treenata aina, kun aikataulut sen sallivat. Laskin, että joka päivä pitäisi olla sauma ainakin jonkinlaiseen treeniin aika hyvin pullat ovat uunissa. Tänään tutustun vielä muutamaan uuteen tuotteeseen samalla, kun teen kehonhuoltoa.

Aivan loistavaa viikonalkua!

Kommentoi

Kommentit