JoonasTakaisin elävien kirjoissa

Takatalvi ja lääkkeet auttoivat ja henki kulkee taas!

Eilinen aamulenkki sujui jo mukavasti, vaikka viikonloppu hieman painoi vielä hieman. Toisaalta oli aika mahtavaa levätä kunnolla, koska en ollut pitänyt noin kevyttä jakso vähään aikaan. Nyt ovat kuitenkin viimeiset juhlimiset juhlittu ja on aika taas laittaa kaikki keskittyminen harjoitteluun. Spartalainen kuuri päälle ja kunto kohdilleen viimeisen kahden kuukauden aikana ennen Tukholmaa!

Fiilistä nostavat myös maratonkauden isojen kisojen alkaminen ja Pariisin maraa ehdinkin jo fiilistelemään sunnuntaina Eurosportilta. Ensi viikonloppuna onkin sitten vuorossa Boston, mistä toivottavasti löydän vuoden päästä myös itseni. Tätä Eurosport ei valitettavasti näytä, mutta eiköhän se jostain löydy streamina. Viime vuonna ainakin jenkkiläiset tökkivät todella pahasti eli jos joltain löytyy jo varma linkki niin se otetaan ilolla vastaan. Viikko Bostonista on vuorossa Lontoo, joka on mahdollista katsoa Eurosportilta. Jos ei näistä nouse fiilis kattoon niin mistä sitten?

Tämä viikko tulee olemaan yksi kevään kiireisimmistä ja treenien sumpliminen tulee olemaan enemmän kuin haastavaa. Viikon kaksi keskeistä treeniä ovat intervallitreenit (3km + 6x1000m + 4x400m + 3km) sekä viikonlopun kova pitkis (6km + 12km kisavauhtia + 1,5km Tempo + 9km kisavauhtia + 1,5km Tempo + 3km). Nämä pitäisi saada sovitettua kalenteriin niin, että sekä pää että kroppa ovat täysin messissä, kun on aika treenata. Toivottavasti myös henki kulkee jo täysin normaalisti intervallitreeneissä, koska muuten vedot voivat olla aika rankka suoritus. Tavoitteena intervalleissa on ehdottomasti se, että pystyn parantamaan vajaan kuukauden takaisia aikoja muutaman sekunnin. Muut lenkit tulevat sitten olemaan palauttavia tai peruskestävyyttä.

Loppuviikosta julkaisemme myös muutaman todella mielenkiintoisen kenkäarvostelun, kun Puman Mobium sekä Reebokin One Series uutuudet, sekä adidas adizero Ace 4 pääsevät suurennuslasin alle.

Kommentoi

Kommentit