JoonasSuomen SOC Running Team voittoon!

Midnight Runin yhteydessä järjestetty Stadiumin Tanskan ja Suomen SOC joukkueiden välinen hyväntekeväisyyskilpailu päättyi siis lopulta Suomen tiimin voittoon!

Voitto heltisi, vaikka allekirjoittanut joutuikin keskeyttämään noin neljän kilometrin kohdalla, kun vasemmassa sääressä ilmeisesti repesi jotain kontaktin seurauksena. Eli juhliminen vaihtui osaltani Mehiläisen päivystykseen ja unettoman yöhön. Vielä ei ole täysin varmaa, mikä jalassani on hajalla, mutta lääkärin arvion mukaan kyse on ilmeisesti useammasta revähdyksestä. Tilannetta pitää seurata seuraavat pari viikkoa ja jos kivut jatkuvat, ovat seuraavaksi vuorossa röntgenkuvat. Kivut ovat kuitenkin tällä hetkellä niin kovat, että liikkuminen tapahtuu tripodina keppien kanssa. Enempää en jaksa nyt vuodattaa, koska tilanne on vielä päällä. Sen verran täytyy kuitenkin spekuloida, että vauhdit olivat keskeyttämiseen asti aika mallikkaat ja keskivauhti oli alle 3:40:n eli loppuaika olisi ollut suhteellisen hyvä, jos vauhti olisi pysynyt samana maaliin saakka. Ja ennen kaikkea, juoksu tuntui todella hyvältä!

SOC_1

Sitten onnistujiin! ”Pieni tihkusade” ei selvästikään haitannut Suomen joukkuetta, joka paineli laajalla rintamalla loistaviin suorituksiin! Vaikka yhteisiä harjoituksia ei ehdittykään järjestää omasta mielestäni tarpeeksi voin rehellisesti sanoa, että juoksijat ylsivät loistaviin suorituksiin ja en voi olla muuta kuin ylpeä kaikkien suorituksista ja asenteesta, koska kisaa edeltänyt sää ei todellakaan ollut paras mahdollinen. Voiton ansiosta saimme 2000 euroa valitsemallemme hyväntekeväisyyskohteelle, joka ilmoitetaan myöhemmin. Kiitos kaikille tiimiläisille, että osallistuitte juoksutiimiin ja juoksitte hyvän asian puolesta! Ja kiitos siitä, että voititte Tanskan!

SOC_2

Nyt pakko taas siirtyä lepäämään, jos sitä saisi vaikka hieman nukuttuakin…

3 comments

Kommentoi

Kommentit