JoonasStadiumin kokoama SOC Running Team juoksee hyvän asian puolesta Helsingin Midnight Run-tapahtumassa 1.9.2012.

Kun minua pyydettiin lähtemään mukaan vetämään Suomen Stadiumin juoksutiimiä, joka kilpailisi Tanskan joukkuetta vastaan, en epäröinyt hetkeäkään. Euro Peliin Elämälle goes Narinkkatori -tapahtuman jälkeen kiinnostus hyväntekeväisyyttä kohtaan on kasvanut entisestään ja juuri tämän takia halusin ehdottomasti päästä mukaan juoksutiimiin. Stadium kokosi siis sekä Suomeen että Tanskaan omat SOC Juoksutiimit, jotka kisaavat toisiaan vastaan hyvässä hengessä Helsingissä 1.9. juostavassa Midnight Run-tapahtumassa. Voittajatiimi saa lahjoittaa kahden tuhannen euron summan haluamalleen hyväntekeväisyysjärjestölle ja hävinnyt joukkue puolestaan tuhat euroa. Suomen tiimin kesken valitsemme kisan jälkeen lahjoituskohteeksi jonkin seuraavista järjestöistä; Hope yhdistys ry, Euro peliin elämälle tai SOS-lapsikylä.

Arctic Sport Addicts sai lopulta mukaan kolme muutakin kirjoittajaa, Millan, Tuukan sekä viimeisimmän bloggarimme, Annan. Tervetuloa mukaan Anna myös omasta puolestani! Tulemme kirjoittamaan harjoittelusta sekä fiiliksistä noin kerran viikossa Arctic Sport Addictsin sivuille.

Olen kuluneina kuukausina ollut onnekas päästessäni mukaan tekemään hyvää Euro Peliin Elämälle-kanpanjalle. Noin kuukausi sitten tarjoutui uusi mahdollisuus osallistua hyvän tekemiseen. Minua pyydettiin osallistumaan SOC-juoksutiimiin. Voisiko paremmin käydä, saan viimeinkin hyvän motivaation treenata juoksua kunnolla ja samalla kerätä rahaa sitä tarvitseville. Tavoite-aikani Helsinki Midnight Runilla on 45-50 minuuttia. Se tulee vaatimaan ahkeraa harjoittelua sekä Joonakselta pitkää pinnaa minua valmentaessaan. Mutta olen antanut itselleni haasteen, ja tulen sen voittamaan.

– Tuukka

Kun minulta kysyttiin halukkuutta lähteä mukaan Suomen joukkueeseen juoksemaan 10 km pituista Midnight Runia, jonka voittaja saa lahjoittaa rahaa haluamaansa kohteeseen hyväntekeväisyyteen, ei osallitumistani tarvinnut kauaa miettiä. Ihan mahtava hyvä fiilis päästä mukaan tekemään taas hyvää ja samalla haastamaan itseänsä hienon Suomen joukkueen kanssa. Aikaa treenata ei ole enää paljon, mutta omaa 10 km ennätystä on tarkoitus lähteä parantamaan kisaan roimasti. Tänä vuonna jo muutaman puolimaratonin juokseena uskon rautaiseen kuntooni ja adrenaliiniin! Nähtäväksi jää kuinka neidin käy 🙂

-Milla

Mukana tiimissämme on myös Jenny, freelance-toimittaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja FAF Personal trainer. Jenny on työskennellyt toimittajana kahdeksan vuotta, jonka lisäksi hän ohjaa ryhmäliikuntaa Helsingin ja Espoon Unisportissa. Liikunta ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät asiat ovat erityisen tärkeitä Jennyn elämässä. Jennyn kirjoittaa SOC juoksutiimistä omaan blogiinsa. Juoksutiimiimme on tulossa vielä muutama juoksija Stadiumin kautta tapahtuneen arvonnan kautta, mutta valitettavasti minulle ei ole vielä tästä tarkempaa tietoa.

Mahtavaa, että pääsemme jatkamaan hyväntekeväisyystyötä näin pian edellisen projektin jälkeen ja toivon mukaan vastaavanlaisia tapahtumia tai projekteja on tulossa jatkossakin! On niin hienoa, että myös juoksemisella voi tehdä niin paljon hyvää!! Tulkaa kaikki kannustamaan Suomen joukkue voittoon!!

Lisää tietoa SOC juoksutiimistä voit löytyy Arctic Sport Addictsin ja Jennyn blogin lisäksi Stadiumin sivuilta tai facebookista.

2 comments

Kommentoi

Kommentit