JoonasSarvikuono, nuhaisen paras ystävä!

Ehkä se olikin sitten vain flunssaa?

Eilen nimittäin nousi kuume ja tukkoisuus vaan lisääntyi. Olo alkoi lopulta olla niin tuskaisen tukkoinen, että päätin turvautua nenäkannuun eli sarvikuonoa. En ollut käyttänyt kannua moneen vuoteen ja olin kokonaan unohtanut kuinka suuri hyöty siitä voikaan olla! Huikea kapistus ja olo helpotti välittömästi. Ja niin simppelikin. Ainoa negatiivinen puoli on se, että osa voi tuntea huuhtelun hieman omituisena, mutta hyödyn (ja suolan) ansiosta se kannattaa. Ja limakalvotkin kiittävät!

nenäkannu

 

Aivan näin äkkiä ei tukkoisuus poistunut, mutta pikkuhiljaa röörit alkavat kuitenkin aueta.

En ole ikinä ennen kärsinyt vastaavanlaisesta flunssasta joka olisi kytenyt todella pitkään ennen kuin se iskee täydellä teholla. Hyvä kuitenkin, että se tuli tähän vaiheeseen, eikä Tukholma näin ollen vaarantunut. Tämä kuitenkin selittää aika paljon kaksijakoista huhtikuuta, joka meni lopulta aika taisteluksi.

Nyt sitten levätään oikein urakalla ja voipi olla, että en pääse huomenna edes katsomaan Helsinki City Runia, mikä on sääli, koska siellä on tänä vuonna ennätysmäärä kavereita juoksemassa. Oma terveys menee kuitenkin edelle ja sen mukaan mennään ja nyt onkin sitten aikaa viimeistellä muutama testiraportti valmiiksi viikonlopuksi. Luvassa ovat arvostelut adidas adistar boostista sekä muutamista Asicsin kengistä.

Sunnuntaina kannattaa pistäytyä ASA:n sivuilla tai Facebookissa, koska silloin pamahtaa liveksi uusi arvonta, jossa palkinto on enemmän kuin kiinnostava!

Stay tuned!

Kuvat: Sarvikuono.fi

Kommentoi

Kommentit