JoonasPohkeet huutaa leipää!

Nyt on sitten ainakin tehty pohkeita!

Kuten aiemmin mainitsin, kuntoutukseen liittyy olennaisesti pohkeiden liikkuvuutta ja voimaa lisääviä harjoituksia, joita minun on tehtävä viisi kertaa viikossa. Treenasin kuntoutuksen lisäksi suhteellisen kovaa lauantaista eiliseen pyörällä, soutaen sekä kuntopiirejä tehden ja nyt voi sanoa, että ainakin pohkeissa huomaa, että jotain on tehty. Toisaalta taas huomasin, että on tullut ehkä hieman laiminlyötyä tuota oheisharjoittelupuolta. Sitä vaan jotenkin aina innostuu juoksemisesta niin paljon, että kaikki muu jää hieman taka-alalle. Jatkossa asia on kuitenkin korjattava ja seuraava ohjelma on rakennettava niin, että tämä puoli on otettu kunnolla huomioon.

Onneksi pääsen huomenna tai torstaina taas Tuukan hoitoon niin saadaan pohkeita auki ja nilkan liikkuvuutta paremmaksi, koska tänään piti tehdä jo hieman kevyemmin, jotta ehdin palautuakin jossain välissä. Tuukka avasikin hieman omaa keissiäni ja harjoittelua, edellisessä postissaan. Pohjejumpan hyödyn kuitenkin huomaa, koska tuntuu, että jalat ovat paremmassa kunnossa kuin aikoihin, vaikka hellinä ovatkin. Tuntuma jaloissa alkaa taas palata sille tasolle, missä sen pitäisi olla. Nyt kuitenkin pitää vain kuntouttaa rauhassa paikat 100 prosenttisesti kuntoon, ennen kuin alan taas juosta täydellä teholla.

Puntissa olen keskittynyt keskivartalon voiman lisäämiseen ja käsien ja hartioiden hallintaan. Tarkoituksena on myöhemmin lisätä harjoituksiin hieman enemmän jalkatreenejä, kun saan liikkuvuuden nilkoissa taas kuntoon! Kokeilin tänään jo hieman, mutta pohjekireyden ja nilkkojen jäykkyyden takia liikeradat jäävät tällä hetkellä vajaaksi.

Huomenna otetaan ensimmäiset uudet kuvat Arcticin sivuille ja lisää olisi tarkoitus kuvata lähiviikkoina, kunhan saamme aikataulut ja kuvauskamat kasaan.  Eli saadan vähän uutta ilmettä ulkoasuunkin! Viikonloppuna olisikin sitten tarkoitus mennä kaatamaan suolaa haavoille eli menen siis Forssaan kannustamaan tuttuja ja tuntemattomia, ketkä juoksevat puolikkaan ja täyden maratonin. Tarkoitus olisi myös ottaa kamera mukaan, jos ehtisin vaikka raapustaa ensi viikolla pienen esittelyn tapahtumasta. Tein muuten linkin tuohon sivupaneeliin Arctic Sport Addictsin Movescount ryhmään, jossa voi seurata Jaakko Rantalan ja allekirjoittaneen harjoittelua ja mikään ei kiellä liityymään ryhmään eli jos olet jäsenenä Suunnon Movescountissa tai liityt siihen niin tervetuloa mukaan ryhmään!

Kommentoi

Kommentit