JoonasNike Arc Angels -konseptikengät balettiin

Näin Helsinki City Runin jälkeen on sopiva hetki karata taas hetkeksi pois juoksuaiheista ja katsoa, mistä maailmalla puhutaan.

Tanssimaailma on ollut yksi viimeisistä rintamista, missä suuret brändit ovat vielä olleet marginaalissa. Suurten brändien invaasio on toki alkanut jo vuosikymmeniä sitten breakdancen ja muiden, hieman urbaanimpien tanssimuotojen kautta, mutta klassiset tanssimuodot ovat vielä olleet valtaosin pienempien brändien hallussa. Onko tähän tulossa nyt muutosta? Mahdollisesti, koska Guercy Eugene, luovan alan opiskelija, on luonut Nikelle uuden konseptikengän balettiin. Balettihan on tunnetusti laji, jossa jalat joutuvat enemmän kuin lievästi sanottuna koville.

Eugenen suunnittelemat konseptikengät, Nike Arc Angels balettikengät ovat saaneet inspiraationsa minimalismista sekä lajin haasteista varpaita kohtaan. ”Arkkienkelit” ovat suunniteltu niin, että tanssijan varpaat saisivat mahdollisimman paljon tukea ja suojaa varpaisiin kohdistuvalta paineelta. Normaalit balettikenkien nauhat ovat korvattu elastisilla nauhoilla laajemman tuen saavuttamiseksi. Nauhat ovat myös leveämmät kuin normaalit balettikenkien nauhat.

Tanssi ei todellakaan ole alaani, mutta mielenkiintoiset konseptit kiinnostavat ja tämä on ehdottomasti mielenkiintoinen projekti. ASA jää innolla odottamaan, miten tuotteen lopulta käy.

Lähde ja kuvat: guercyeugene.carbonmade.com/projects/3092984#1

Kommentoi

Kommentit