JoonasMullistaako Instabeatin -mittari uintimaailman?

Aivan kuten juoksijat ja pyöräilijät seuraavat suorituksiaan erilaisen mittareiden avulla on nyt myös uimareilla mahdollisuus suorituksensa tarkempaan analysointiin. Ongelmanahan veden kanssa on ollut jo pitkään se, että esimerkiksi sykyvöiden käyttämä radiotaajuus ei oikein pelitä vedessä lukuunottomatta muutama aivan vanhimpia mittareita. Tähän on kuitenkin tullut muutos Instabeatin myötä.

uinti

Instabeat voidaan kiinnittää normaaleihin uimalaseihin, joka vähentää vastusta vedessä esimerkiksi sykyvöihin ja kelloihin verrattuna. Laite mittaa sykkeen, kalorinkulutuksen, kierrokset sekä käännökset. Laite vaikuttaa lisäksi todella helppokäyttöiseltä. Voit vain liittää sen laseihisi, minkä jälkeen laite käynnistyy automaattisesti. Data laitteesta siirtyy koneelle USB:n kautta.

Vaikka en olekaan kovin innokas uimari niin täytyy sanoa, että tämä laita vaikuttaa todella kiinnostavalta, koska kuluttajat ovat jo pitkään haikalleet suorituksen mittaavaa laitetta uintiin, joka voisi antaa vastaavanlaista tietoa kuin esimerkiksi juoksussa ja pyöräilyssä. Hintaa laitteella on Instabeatin sivujen mukaan 149 taalaa eli ei mikään ihan mahdoton. Laite ei ole vielä markkinoilla, mutta ennakkotilaukset ovat jo käynnissä.

Kuvat ja lähteet: Instabeat

Kommentoi

Kommentit