JoonasMetsän siimeksessä

Flunssa alkaa olla selätetty ja eilen uskalsin eilen tehdä jo jonkinlaisen treenin. Tai itseasiassa kaksi. Aamutreeninä oli 30:n kilometrin maastopyöräily / uusien pohjallisprototyyppien testauslenkki ja illalla kevyt 25km palauttava. Aamutreeni oli ehkä tähänastisista maastolenkeistä teknisin ja se tuntui ehkä osittain flunssan takia, mutta myös muuten aika rankalta. Sykkeiden nosto fillarilla ei ole ollut älyttömän helppoa maastopyörällä, kun ajan vain matkaa, mutta maastossa tilanne olikin sitten aivan toinen. Kuten allaolevista tilastoista voi nähdä, sykkeet kimpoilivat aika kivasti. Keskisykkeeksi tuli mukava 141bpm ja maksimiksi 167bpm. Syysaamun treeni oli aivan mahtava ja se tuntui myös kropassa, joka huutaa jo lisää samanlaisia treenejä.

Ambit 2 moves count Movescount

Pitäisi vissiin päivittää hieman jalan tilannetta, mutta en jaksa synkistellä sen suhteen vaan puhun sen sijaan mielummin syksystä, joka on ollut aina minulle se rakkain vuodenaika. Olipa sitten kyseessä aurinkoinen tai sateinen keli olen aina yhtä fiiliksistä syksystä. Siksi maastopyöräily onkin tällä hetkellä todellinen henkireikä treenaamisessa, koska se mahdollistaa metsässä kirmailun ja syksystä nauttimisen, kun en pääse juoksemaan. Mieli lepää, kun saan painella pitkin polkuja ja kallioita tai sitten ihan vain hiekkateitä. Metsän tuoksut ja luonnon valmistautuminen talveen konkretisoituu ihan eri tavalla metsässä kuin kaupungissa ja mieli lepää. Tällä viikolla on tarkoitukseni tehdä vain yksi kovempi treeni sisäpyörällä ja muuten pysyttelen luonnossa metsämiehenä keräämässä energiaa.

Joonas_metsä_3 Joonas_metsä_4 Joonas_metsä

Eilen poljin vain pari lyhyttä lenkkiä duuniin ja takaisin, koska oli pakko antaa kehon palautua eilisestä. Aerobisen treenin sijaan tein illalla ennen prjctAmsterdamin treenejä oman tunnin puntin, jossa fokus oli keskivartalossa sekä yläkropassa. En ole vähään aikaan tehnyt niin kovaa punttia ja sen huomasi kyllä jo illalla, kun tein vielä päälle hieman kehonhuoltoa. Vatsat, kyljet ja pakarat, käsistä ja hartioista puhumattakaan olivat todella väsyneet. Ihan mahtava fiilis siis. Keho tuntui vielä aamulla tiukalta, mutta pikku aamujumpan jälkeen tuntemukset katosivat. Tänään en kuitenkaan lähde tekemään ainakaan kovaa metsälenkkiä. Sen sijaan fillaroin jonkun kevyen lenkin ja testaan uusia juoksukenkiä ja -vaatteita. Ja illalla taas kehonhuoltoa ja kevyt kuntopiiri. Siinä sitä riittää taas puuhaa töiden lomassa.

Kommentoi

Kommentit