JoonasMessuja, juoksua ja testausta

Ensi viikosta on tulossa kiireinen viikko. Luvassa on töiden ja treenien lisäksi paljon testejä sekä tietenkin GoExpo2014.

Olemme ASA:n kanssa GoExpossa tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävällä runSport-messualueella, joka löytyy Kunto-alueelta. Itse runSportista ja meidän osastolla esille olevista tuotteista löydät lisää tietoa meidän omilta sivuiltamme sekä GoExpon runSport-sivuilta. Eli, jos olet tulossa messuille niin tervetuloa moikkaamaan meitä osastolle 6h149. Tulemme järjestämään messuilta viimevuotiseen tapaan myös lenkkejä lauantaina ja sunnuntaina ja niistä on luvassa lisää tietoa vielä tämän päivän aikana. Luvassa on ainakin tutustumista Helsinki City Runin uuteen pätkään sekä mahdollisesti pientä mäkitreeniä. Kävin Samulin Vasalan kanssa torstain aamulenkillä läpi reittiä ja tarkempaa analyysiä reitistä on luvassa hieman myöhemmin. GoExpon aikana halukkailla on kuitenkin mahdollisuus lähteä tutustumaan reitin uuteen osaan ASAlaiten kanssa sunnuntaina.

runsport

Ensi viikolla alkavat myös testit Myontecin Mbody-älyshortsien kanssa. Saimme shortsit Villen kanssa tällä viikolla ja olemme loppuviikon aikana tutustuneet niiden ominaisuuksiin ja testien pariin olisi tarkoitus päästä maanantaina tai tiistaina. On sanomattakin selvää, että olemme todella kiinnostuneita testaamisesta niin juoksussa kuin lihaskuntoharjoittelussa. Koska omat jalkani ovat erilaiset niin rakenteeltaan kuin liikeradoiltaan, on mielenkiintoista nähdä, miten Mbodystä on hyötyä juoksuaskeleen optimoinnissa. Ensi viikolla testaan laitetta aluksi matolla ja loppuviikosta mahdollisesti myös pitkällä lenkillä sekä tietenkin messuilla. GoExpon aikana on hyvä testata sitä, miten kuormitan jalkojani seistessäni paikoillani. Oletuksena on kuitenkin se, että varaan toisella jalalle huomattavasti enemmän kuin toisella.

Myontec arctic sport addicts

Treenien suhteen viikko on sujunut pitkästä aikaa nautinnon kautta. Alkuviikon treeneistä kirjoittelinkin jo loppuviikko on sujunut samaan malliin eli hauskaa on ollut. Juoksin perjantaina noin 12,5km kiihtyvänä 4:02min/km keskivauhdilla ja päälle todella kevyen 5km:n palautuksen illalla. Eilen juoksin marathon projektin juoksijoiden kanssa todella mahtavan 15:sta kilometrin kevyen treenin. Juoksimme matkan 5:57min/km keskivauhdilla ja keskisykkeeni oli lenkillä 106! Aivan täydellinen kevyt lenkki aurinkoisessa Helsingissä. Kohti pitäisi kerätä luut ja lähteä sitten viikon viimeisen harjoituksen pariin, joka on pitkä lenkki kahdella tempopätkällä (3km + 6km Tempo + 14-16km + 6km Tempo + 3km). Nyt pitää alkaa avaamaan paikkoja lenkkiä varten. Hyvää sunnuntaita.

Kommentoi

Kommentit