JoonasMerrellin 2013 mallistoa testiin.

Merrelliltä tuli Lauran testiin saamien kenkien lisäksi myös muutamat muutkin kengät testiin. Merrellin M-Connect juoksumallistosta saapui Road Glove 2 sekä Vapor Glove ja treenimallistosta miehille Hammer Glove ja naisille Train Crush Glove. Aikamoinen setti siis kokonaisuudessaan.

Road Glove 2

Olen itse innoissani pääsemään testaamaan varsinkin Road Glove 2:sta, koska nyt pääsen arvioimaan myös kengässä tapahtuneita muutoksia edellisen mallin testeihin verrattuna. Kenkä on muuttunut melkoisesti ja siksi sitä ei voikaan verrata täysin edeltäjäänsä. Tähän on olemassa ihan looginen syykin, mistä kerron myöhemmin lisää.
Merrell

Hammer Glove

Hammer Glovelle löytyi täydellinen testaaja Helsinki Core Trainersin Villestä, koska hän treenaa ja valmentaa paljon studiollaan harjoitteita, joihin Hammer Glove on suunniteltukin.

Merrell

Vapor Glove

Myös kokonaan uusi tulokas M-Connect-mallistossa, Vapor Glove vaikuttaa ainakin ensitestien perusteella hyvältä. Kyseessä on todella riisuttu kenkä, joka voi olla monille jopa hieman haastavakin. Voi olla, että tämä kenkä testautetaan vielä jollain barefoot-juoksijalla, jotta saamme hieman monipuolisemman arvioinnin myös tälle kengälle.

Merrell

Train Crush Glove

Train Crush Glove meni tietenkin testiin Eveliinalle ja hän kirjoittelikin kengistä myös omille sivuillensa. Näistä kengistä on luvassa testiraporttia jo aika pian, koska valitsimme kengät myös näytille tuleville GoExpo 2013 messuille. Eli, kun tulette messuille niin tervetuloa nykimään Eveliinaa tai muita meistä hihasta, jos haluat päästä hypistelemään kenkää ja kuulla siitä lisää.

Merrell

Nyt sitten vaan testit käyntiin, jotta jututkin tulevat eetteriin jossain välissä.

1 comment

Kommentoi

Kommentit