JoonasMahtava päivä!

Eilinen oli mentaalisen harjoittelun kannalta todella tärkeä. Olen tehnyt töitä saadakseni treenirytmin takaisin normaaliksi eli ensimmäinen treeni on aina tarkoitus tehdä mahdollisimman aikaisin aamusta ja toinen mahdollinen alkuillasta, jotta molemmista treeneistä ehtisi palautua kunnolla. Tällä hetkellä palautuminen ei tuota vielä päänvaivaa, koska treenien intensiteetti on vielä niin alhainen, mutta toivon mukaan pian tilanne muuttuisi, koska se kertoisi samalla siitä, että jalat alkavat taas kestämään kovemman harjoittelun.

movescount

Tein maantaina ja tiistaina kevyet tuplatreenit, maanantaina pyörällä ja tiistaina fillarilla ja juosten. Lisäksi tein vielä molempina päivinä kevyen kuntopiirin keskivartalolle ja käsille. Olen nyt pyrkinyt siihen, että tekisin aerobista reilun tunnin päivässä ja tästä olisi sitten tarkoitus nostaa heti, kun paikat alkavat olla kunnossa. Eilinen oli varsinkin aivan loistava, koska juoksu sujui vauhdin ja sykkeiden puolesta helteessä reilusti yli odotusten. Juoksin helteessä reilun kympin 4:20min/km keskarilla ja keskisyke pysyi alle 150:n. Jalat eivät tuntuneet parhaalta mahdolliselta, mutta muuten nautin juoksusta täysin rinnoin! Olen pyrkinyt fillarilla pitämään sykkeet niin reippaasti alle 130:n bpm:n, jotta saisin tarpeeksi treeniä matalilla sykkeillä. Koska jalat eivät vielä kestä kovaa harjoittelua, teen tällä viikolla vielä yhden kovemman treenin pyörällä ja yhden pidemmän treenin fillarilla ja juosten. Muuten sitten onkin luvassa peruskestävyyttä niin paljon kuin jaksan ja ehdin tehdä.

Eilen olivat myös ensimmäiset prjctAmsterdamin yhteistreenit aurinkoisella eläintarhan kentällä. Ensimmäisen kerran kunniaksi otettiin vielä aika iisisti ja keskityttiin juoksutekniikkaan sekä hermotukseen. Ensi viikolla aloitetaan sitten varsinaiset harjoitukset ja samalla alkavat myös juoksuohjelmat. Meillä on koossa aivan mahtava porukka ja olen varma, että tästä matkasta tulee aivan mahtava! Meillä oli eilen mukana vierailevana tähtenä Werner Kaitila, kuka yrittää uutta paluuta jalkapallon terävimpään kärkeen. On ihan mahtavaa olla mukana myös tässä projektissa ja tulette kuulemaan lisää vielä tämän kesän aikana, kun käymme läpi Wernerin kanssa juoksutekniikkaa, kestävyyttä sekä nopeutta.

Oman ohjelman suhteen en vielä viitsi pitää mitää kiirettä. Parempi odottaa ensin rauhassa kuntoutumista. Nyt vain nautin treenaamisesta ja keskityn siihen, että kroppa on jossain välissä siinä kunnossa, että voisin lähteä taas omien ennätysten jahtiin. Ja nyt lähden jahtaamaan uutta sisäkumia, jotta pääsen taas tänään fillaroimaan ulkona. Toivottavasti tästä päivästä tulee yhtä mahtava kuin eilisestä!

Mahtavaa urheilupäivää.

Kommentoi

Kommentit