JoonasLepoa

Lepoa.

Iski sitten flunssa. Olo alkoi heiketä eilen iltapäivällä ja kun kokeilin juosta päivän palauttavan treenin, jouduin lyhentämään sitä, koska juoksu ei vain tuntunut hyvältä. Yö menikin sitten heräillessä, kun henki ei oikein kulkenut ja aamulla koko kroppa tuntui todella tukkoiselta. Kauan odotettu pitkä lenkki vaihtui siis lepoon ja sitä on myös luvassa huomenna. Siksi ohjelma menee hieman uusiksi ensi viikon osalta.

Jos olen terve, juoksen tiistaina todennäköisesti ensi viikonlopuksi kaavailemani pitkän lenkin (32km) ja siirrän tänään väliin jääneen treenin (3km + 2x3km@3:45min/km(2min lepo) + 60min kevyttä + 5km@3:45min/km + 3km) ensi viikon lauantaina saksanmaalle. Muuten juoksen kevyttä palauttavaa ja ehkä yhden vauhtikestävyyden, jos keho palautuu kunnolla. Onneksi flunssa iski nyt eikä ensi viikon loppupuolella, koska muuten tämän vuoden ISPO olisi voinut jäädä väliin, mikä olisi saattanut ehkä harmittaa jonkin verran. Huhujen mukaan siellä tulee olemaan esillä taas todella paljon mielenkiintoisia uutuksia niin kestävyysurheilun kuin muiden urheilulajien saralla.

Nyt peiton alle ja lepäämään. Pakko saada kroppa kuntoon, koska ensi viikolla pääsen juoksemaan Saksaan ja toivon mukaan hieman lämpimämpään ilmastoon!

1 comment

Kommentoi

Kommentit

  1. Vointeja ja mielenrauhaa toipumiseen! Pääset terveen papereilla sitten matkalle! Hyvältä muuten näyttänyt treenit. Blog numero uno! 🙂

    T: Kaitsu