JoonasLähde ASAlaisten kanssa lenkille GoExpon aikana

ASAn osallistuminen GoExpoon on meille loistava mahdollisuus päästä tapaamaan urheilusta ja välineistä kiinnostuneita ihmisiä, joista löytynee myös meidän lukijoitamme. Osastollemme kaikki ovat tervetulleita puhumaan urheilusta ja varusteista, minkä tueksi meillä on esiteltävänä kolme mielenkiintoista tuotetta Merrelliltä, Omegawavelta ja adidakselta.

Paria ASAlaista, Jarnoa ja Joonasta, voi osastomme lisäksi tulla jututtamaan myös lenkkeilyn lomassa. Koska messut ovat pitkät, pieni liikunta niiden välissä piristää varmasti. Mikäli jotakuta lukijaamme kiinnostaa lähteä Jarnon ja Joonaksen kanssa lenkille lauantaina 9. maaliskuuta kello 13:00, olisimme erittäin ilahtuneita lenkkiseurasta.

Sattuneista syistä lenkki lähtee messukeskuksen edustalta. Vauhdeista tai matkasta ei kenenkään tarvitse huolestua, koska ne tullaan säätämään kaikille sopivaksi. Tarkoituksena ei ole juosta maitohapot jylläten uutta kestävyysennätystä vaan kaikille leppoisaa vauhtia kipittää mukavat kolmisen varttia tai tunti ja turista siinä samalla mukavia. Lenkin aikana voidaan keskustella ASA:sta, messuista tai yleisemmin urheilusta ja välineistä. Juoksuvinkkejä ja -mielipiteitä kerromme myös mielellämme. Suomen Messut on järjestänyt juoksijoille suihkutilat sekä vaatesäilön.

Tarjoamme osallistujille myös liput messuille eli lenkin jälkeen on loistava mahdollisuus päästä katsastamaan uutuustuotteiden tarjontaa.

lenkki

Mukaan mahtuu noin 10 juoksijaa eli nopeat syövät hitaat! Sitovat ilmoittautumiset voitte laittaa osoitteeseen joonas@arcticsportaddicts.fi. Laitamme mukaan mahtuneille tarkempaa infoa maililla.

1 comment

Kommentoi

Kommentit