JoonasKuulumiset ennen loman alkua

Huhhuh!

Eipä ole vähään aikaan ollut yhtä hektistä viikkoa kuin viime viikko! Ennen lomaa piti luonnollisesti saada kaikki duunijutut kondikseen, minkä lisäksi piti vielä ehtiä treenata ja saada Euro peliin elämälle tapahtuma kondikseen ennen viikonloppua. Kaiken huipuksi olin keskiviikosta perjantaihin duunimatkalla Ranskan Alpeilla eli kiirettä piti. Ehdin kuitenkin maanantaina ja tiistaina vetää hyvät keskivartalo- ja koordinaatiotreenit ja reissusakin ehdin käydä juoksemassa duunikavereiden kanssa pari kevyttä lenkkiä. Kovaa ei olisi voinutkaan mennä, koska lämpömittari oli parhaimmillaan jopa 39 astetta!! Pääsin kuitenkin ottamaan pikku tyypit Salomonin S-Lab XT 5 HG:sta vaihtelevilla alustoilla ja ainakin ensivaikutelmat olivat hyvin positiiviset. Kovalle alustalle suunnitellut HG:t olivat yllättävänkin kevyet ja alustatuntumakin oli varsin messevä. Alustana toimi joen varrella kulkenut polku sekä kaupungin kadut. Näitä kenkiä on pakko päästä testaamaan lisää! Tällä viikolla viimeistelytestiin ovat pääsemässä Newtonin Gravityt, joista arvostelua on luvassa ensi viikon loppupuolella. Huomenna on myös luvassa arvostelua Nike viime keväänä julkaisemista Nike Free Run+ 3:sta.

Itse juoksu ei vielä tunnu siltä, että kaikki olisi kunnossa onnettumuuden jälkeen ja polvet kipuilevat edelleen hieman. Sen sijaan alempi nilkkanivel alkaa olla jo auki eli jotain positiivistakin on tapahtunut. Fiilikset juoksussa ovat kuitenkin kunnossa, pitää vaan lähteä rauhassa taas liikkeelle, että paikat ehtivät kunnolla palautua. Muuman viikon intensiivisempi keskivartaloharjoittelu kantanut myös hedelmää, koska juoksuasento on tuntunut huomattavasti paremmalta kuin aikoihin.

Viime viikko huipentui lauantaina Euro Peliin Elämälle tapahtumaan Helsingin Narinkkatorille. Tapahtuma onnistui erinomaisesti ja saimme kerättyä kampanjalle ja Sylva ry:lle puhdasta riihikuivaa yli tavoitteiden. Tulemme julkaisemaan raportin tapahtumasta tämän viikon aikana, jolloin julkistamme myös tarkan summan. Ilta huipentui vielä timanttisiin afterpartyihin ravintola Helmessä!! Vilpitön kiitos kaikille teille, jotka olette tämän kevään ajan jaksaneet puurtaa tapahtuman onnistumiseksi sekä kaikille yhteistyökumppaneille, ilman teitä tapahtuma ei olisi onnistunut!! Kiitos myös kaikille teille, jotka saavuitte paikalle ja osallistuitte hyvän asian tukemiseen!!! Tämä on vasta alkua!!

Huomenna onkin sitten taas aika lähteä reissuun ja nauttimaan lomasta!!

Kommentoi

Kommentit