JoonasKolhut kasvattavat luonnetta

Juhannustauko on nyt takana eli aika palata takaisin ruotuun. Viime viikon treenit sujuivat erinomaisesti aina torstaihin asti ja torstaisen nilkan manipuloinnin jälkeen uskoin, että voisin aloittaa tällä viikolla juoksemisen. Fillarointi on kyllä kivaa, mutta ei se juoksemista voita ja siksi olisikin mentaalisesti tärkeää päästä pian taas kirmaamaan! Hyvä puoli tässä tauossa on ollut se, että keskivartalon voimat tuntuvat ainakin olevan paljon paremmalla tasolla kuin keväällä. Tämä lupaa hyvää juoksuasennolle ja voimantuotolle, jotka taas heijastuvat osittain siihen kuinka taloudellista juoksuni on.

Kaikki ei kuitenkaan sujunut niin kuin leffoissa. Olin torstaina polkemassa kohti kotia, kun vanhempi naishenkilö törmäsi minuun pyörällään. Olin ohittamassa häntä ylämäessä, kun syystä tai toisesta hänen voimansa näyttivät loppuvan, minkä seurauksena oli kääntyminen sivulle, josta olin ohittamassa häntä. Noh, tämän seurauksena onnistuin vetämään mojovat pannut, kun toiselle osapuolelle ei käynyt tilanteessa kuinkaan. Onni oli kuitenkin matkassa, koska alamäessä jälki olisi voinut olla huomattavasti pahempaa. Selvisin kuitenkin rytäkästä lähinnä mustelmilla ja messevillä asfaltti-ihottumilla eli juhannus sujui polvet tukevasti paketissa. Juoksu tulee siis olemaan pannassa vielä muutaman päivän, kunnes nesteet ovat poistuneet polvista ja haavat ovat kunnossa. Parantuminen on kuitenkin sujunut nopeammin kuin oletin eli eiköhän sitä pian olla taas kunnossa. Pienet (ja ehkä isommatkin) kolhut kasvattavat kuitenkin luonnetta eli tästä voi muuta kuin ottaa oppia ja keskittyä jatkossa ympäristöön hieman enemmän, kun liikkuu ulkona.

Alkuviikko vietetään siis vielä voimaharjoittelun ja kehonhallinnan parissa. Toivottavasti olen kuitenkin iskussa keskiviikkoon mennessä, koska lähden silloin muutamaksi päiväksi fiilistelemään Ranskan Alpeille. Olisi siistiä päästä testaamaan vielä Salomonin S-Lab 5:t ja Fellcrossit vielä kunnon maastoissa ennen arvosteluita! Viikko on muutenkin kiireinen, koska lauantaina on luvassa kauan odotettu Euro Peliin Elämälle tapahtuma Narinkkatorilla! Eli jos lauantaina löytyy kalenterista tilaa niin tervetuloa mukaan kerämään varoja hyvän asian puolesta!

Kommentoi

Kommentit