JoonasKaksi päivää h-hetkeen

Tässä käy aina näin. Kun aloitan tankkaamisen, vedän aina ensimmäisen päivän tarkoituksella yli, minkä takia nukahdan aika aikaisin ja sen seurauksena myös herään aikaisin. Eipä siinä, tämä alkaa olla jo sen verran tuttu kuvio, ettei se jaksa yllättää. Täällä sitä kuitenkin ollaan hereillä, kun saisin kerrankin nukkua niin pitkään kuin haluaisin eli nyt on juuri sopivasti aikaa kirjoittaa hieman kuulumisia.

running in boston

Juoksin eilenaamulla viimeisen treenin ennen tankkauksen aloittamista. Tarkoituksena oli juosta sellainen tunnin aika maltillinen treeni ja sellainen siitä about tulikin. Juoksin 13 kilometriä hieman alle 4:20min/km vauhdilla eli vauhdit olivat ehkä hieman liian kovat, mutta toisaalta teki hyvää saada tunnin verran tuntumaan sellaisessa kolmen tunnin maravauhdissa. Jalka kesti lenkin ja koko päivän aika kivasti, mutta tänään aamulla se on taas aika jumissa ja hieman arka. Onneksi se saa nyt levätä muutaman päivän ennen kisaa. Täytyy vain muistaa, että en rasita sitä liikaa tallustelemalla liikaa kaupungissa. Eilinen lenkki oli kuitenkin pisin viikkoihin ja se piristi päivää kummasti! Motivaatio on ihan toisella tasolla kuin muutama viikko sitten.

Aamutreenin ja parin tunnin aamupalan jälkeen painelin saman tien numeronhakuun ja marathonexpoon. Tiesin, että siellä tulisi olemaan tiukat turvatoimet ja että kannattaa varautua jonottamiseen, mutta en arvannut sitä, kuinka kauan tämä todellisuudessa tulisi viemään aikaa. Jonottaminen käytävillä, rullaportaissa ja saleissa opettaa kärsivällisyyttä, mutta lopulta se palkittiin numerolla ja muulla oheissälällä! Oli aika tunteellinen hetki, kun pääsin vihdoinkin pitämään numerolappua käsissäni. Saimme myös rannekkeet, jotka olivat tehty viime vuoden bannereista, jotka olivat loppusuoralla ja muualla reitin varrella.

boston marathon lähtönumero

Numeronhaun jälkeen painelin expoon fiilistelemään. Kyseeessä ei ollut mikään ihan pieni expo ja kirjoittelen siitä hieman lisää, kun saan kuvat ladattua koneelle ja fiksattua galleriaksi. Illan pyhitin taas tankkaamiselle ja levolle. Kävin kyllä nopeasti pyörähtämässä salilla availemassa ja paikkoja ja sama on homma on edessä myös tänään. Muuten ajattelin käväistä vähän kaupungilla sekä uudestaan expossa kuuntelemassa luennon tai kaksi. Huomenna käyn vielä kisakamat ja suunnitelman läpi ja kirjoittelen siitä sitten lisää, kun olen saanut opiskeltua kaiken sen, mitä pitää tehdä ja missä pitää olla aina mihinkin aikaan, että selviydyn edes lähtöviivalle.

luento-ohjelma

Kommentoi

Kommentit