JoonasKaksi ja puoli viikkoa leikkaukseen

Sain viime viikon lopussa lausunnot kuvauksista ja nyt kaikki alkaa olla aika valmista leikkaukseen. Hyvät uutiset olivat, että akillesjänne näytti kuvissa olevan kunnossa (tendinoosia lukuunottamatta) ja että nilkan jänteen eivät myöskään olleet vaurioituneet. Akillesjänteen kiinnityskohdassa oli jonkin verran turvotusta, joka indikoi sitä, että siellä on vielä päällä jonkinasteinen tulehdus. Osittain luutunut kalkkeuma oli kuvissa aika suuri mollukka, joka haittaa nilkan liikettä todella laajalla alueella. Siksi leikkauksessa tullaan hiomaan kantaluuta oikein urakalla.

Viime viikko sujui treenien puolesta jopa yllättävän hyvin, ottaen huomioon, että olin alkuviikon flunssassa. Sain fillaroitua sisällä 200km ja tehtyä yhden lihaskuntotreenin sekä tietenkin reilusta dynaamisia venytyksiä ja muuta kehonuholtoa. Mieltä ja kehoa lämmittivät varsinkin perjantain ja sunnuntain treenit, joissa nostin watteja tasaisesti 150:sta yli 300:aan wattiin.

Joonas_laurila_movescount_1 Joonas_laurila_movescount_2 Joonas_laurila_movescount_viikon_yhteenveto

Kävin viikonloppuna vakoilemassa minilomalla Tukholmaa ja sen urheilukauppoja. Lyhyenä yhteenvetona voin sanoa, että urheilukaupalla näyttää ainakin päällisin puolin sujuvan aika hyvin ja juoksupuolella varsinkin Löplabbet vakuutti. Siisti liike, jossa brändit olivat selkeästi omissa osastoissaan ja analyysilaitteen ja muut palvelut omissaan. Palvelu ja valikoima olivat myös parempaa kuin aiempina vuosina.

Tästä viikosta on tulossa jälleen kiireinen. Töiden ja treenien lisäksi tälle viikolle mahtuu adidasheimon spin-offin, prjctAmsterdamin huipennus, kun juoksijat pääsevät kirmaamaan Amsterdamin marathonille. Treenien suhteen jatkan samalla linjalla kuin edellisinäkin viikkoina. Tulen viettämään aikaa fillarin selässä niin paljon kuin mahdollista, mutta tällä viikolla muutos tulee siinä, että pyrin tekemään jokaisen fillaritreenin jälkeen lyhyen session crossaria, jotta kroppa saisi toimia hieman myös juoksuomaisessa asennossa. Ainakin viime viikon hieronnan perusteella kroppa on aika jumissa, kun lihaksisto on joutunut toimimaan jo pitkään fillarin selässä eikä asfalttia tai hiekkateitä kuluttaen.

Tulen varaamaan vakituisen hieronta-ajan Helsingin Urheiluhieronnasta leikkauksesta lähtien, koska olen onnistunut ehkä hieman laiminlyömään tämän puolen harjoittelussa ja kuvitellut naiivisti, että oma kehonhuolto riittäisi.

Kommentoi

Kommentit