JoonasJuoksutuntuman hakemista Bostonissa

Täällä sitä nyt vihdoinkin ollaan, BOSTONISSA!! Mannertenvälisen lennon myöhästymisen takia matka venyi muutamalla tunnilla, se ei kuitenkaan haitannut, koska kyse oli vain muutamasta tunnista. Istuminen pitkillä lennoilla tuhoaa normaalisti jalat aika pahasti, mutta kerrankin jalkatilasta ei ollut pitkällä lennolla pulaa, kuten kuvasta näkyy. Muutenkin kroppa oli aika hyvässä iskussa lentojen jäljiltä ja tähän syynä saattavat hyvinkin olla 2XU:n Recovery trikoot ja Eliten paita.

Boston Marathon Joonas Laurila c

Pitkä matkustamisen jälkeen kaipasin vain raitista ilmaa eli painelin samantien Bostoniin saavuttuani saman tien lenkille avaamaan paikat. Ottaen huomioon, että lenkin aikaan kello oli Suomessa 01:30, kulki lenkki aika mukavasti ja painelin sellaisen rennon kasin hieman alle 4:00min/km. Tarkoituksena oli availla akillesjännettä ja se onnistuikin aika hyvin. Ainakin nyt aamulla se tuntui jo paljon paremmalta.

Boston Marathon Joonas Laurila d

Juoksun ja ruokailun jälkeen yritin taistella unta vastaan, mutta pian yhdeksän jälkeen oli pakko antaa periksi. Heräsin ilman kelloa yhdeltä, joka olisi Suomessa ollut aamukahdeksan, mutta onneksi sain vielä unenpäästä kiinni niin, että kömmin lopulta neljältä aamulla ylös ja painelin salille polkemaan ja venyttelemään ennen aamupalaa. Salilla ei ollut ainakaan matoista pulaa. Kokonaisuudessaan aikaerorasitus ei tunnu juurikaan haittaavan ja aikainen aamurytmi toimii hyvin kisaakin ajatellen, koska maanantaina pitää herätä pirun aikaisin.

Boston Marathon Joonas Laurila a

Tänään on tarkoitus antaa kropan levätä eli en lähde pyörimään ulos kuin muutamaksi tunniksi ennen päivälepoa. Kroppa ja pää ansaitsevat nyt kauan odotetun levon. Illalla alkaa kropan hiilarivarastojen tyhjennys mahdollisimman myöhään tehtävällä kevyellä lenkillä ja avaavilla vedoilla. Tyhjennys jatkuu vielä aamulla ennen aamupalaa tehtävällä tunnin lenkillä ja sitten päästään itse asiaan eli tankkaukseen, joka on kyllä tässä maassa enemmän kuin helppoa. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin, nyt painelen aamupalalta lepäämään ja sitten ulkoilemaan.

Boston Marathon Joonas Laurila f

Kommentoi

Kommentit