JoonasJa juoksu maistuu taas.

Hyvältä.

Paikat ovat vieläkin hieman jumissa, mutta se ei enää menoa haittaa. Viikon treenit ovat sujuneet varsin hyvin ja paljon jännittämäni tiistain 12 kilsan tempokin sujui matolla varsin mallikkaasti. 1.0 asteen kulmalla hieman ”pakotettu” 12km aikaan 44:04 ei kerro totuutta, koska kulmasta huolimatta treeni olisi ollut hankalampi sutia ulkona. Eli ulkona aikaan olisi voinut lisätä varmaan pari minsaa vielä päälle. Ei siihen siltikään voi olla pettynyt, koska juoksu tuntui tosi hyvältä. Pääasia, että pääsiin tekemään treenin anaerobisella tasolla.Screen Shot 2013-02-23 at 9.34.51 AM

Keskiviikkona kävin fiilistelemässä ASA:n juoksutiimin ja yhden toisen tiimin kanssa setit kevyessä pakkasessa. Samalla pääsin ottamaan tyypit adidaksen adizero ace 4:sta, joka tuli meille testeihin. Ace itselle kovin rakas kenkä, koska juoksin niillä juuri ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan alle kolmen tunnin maratonin. Kenkä on muutenkin mielenkiintoinen, koska sen voisi sanoa olevan adizero-tuoteperheen entry level tuote. Sen on aika halpa ja kuitenkin monipuolinen kenkä, joka sopii niin harrastelijoille kuin hieman kovempaakin treevaaville. Ainakin ensimmäisten kymmenien kilometrien jälkeen fiilis on, että kenkä on pysynyt aika uskollisena ominaisuuksilleen ja tutun mukava tuntuma oli edelleen paikoillaan.

adidas adizero ace 4

Keskiviikon pari kevyttä lenkkiä toimivat, koska torstaina ja perjantaina tehdyt hieman kiihtyvät kympit tuntuivat ihan hyviltä ja paikat suhteellisen palautuneilta tiistain kovemmasta treenistä. Tänään olisi luvassa kevyt PK-lenkki ja päällä hieman kiihdytyksiä sekä tietenkin kunnon lihashuolto, jotta mestat ovat valmiina huomista kisavauhtista varten.

Huomisen treenin tarkoituksena on juosta kolme kisavauhtista pätkää (12km,6km,3km), joiden välissä on 5 minuuttia kevyttä hölkkää. Tavoitteena on saada kisavauhtiset juostua niin, että kilometrivauhti pyörisi siinä 4:n minuutin ympärillä. Täytyy tänään katsoa, missäpäin voisi olla hyvät alustat juosta, koska tiet ovat monissa paikoissa tällä hetkellä aika pehmeässä kunnossa. Matolle en lähde näin pitkää treeniä tekemään.

Hyvää viikonloppua!

Kommentoi

Kommentit