JoonasNiin hyvä aamutreeni, että itkin melkein ilosta!

Kannatti pitää eilinen lepoa fillaroinnista ja keskittyä kuntoutukseen ja keskivartaloon.

Jalat tuntuivat tänään aamulla jo paljon paremmilta ja pikku lämmittelyn jälkeen suuntasin salilla mankelin selkään tarkoituksena polkea sellainen iisi 45-60minuuttia. Toisin kuitenkin kävi. Pyöritys tuntui todella hyvältä ja puolen tunnin jälkeen huomasin polkeneeni yli 200 watin keskitehoilla ja 99 kampikierroksilla ja siitä innostuneena päätin polkea koko tunnin täyteen, jos jalat vain kestäisivät. Ja kyllähän ne kestivät! Poljin lopulta 60minuuttia 211 watin ja 99rpm:n keskiarvoilla ja päälle vielä 15 minuuttia kevyttä palauttavaa!

suunto_ambit3_joonas_graph

Treenin lopussa fiilis oli niin hyvä, että itkin melkein ilosta! Ensimmäinen oikeasti hieman kovempi treeni, ainakin nykykuntoon nähden pitkään pitkään aikaan! Jaloissa tuttu fiilis, pikku väsymys ja lihaksisto hereillä. Treenin jälkeen todellakin tunsi, että oli tullut tehtyä jotain. Tämä oli loistava testi siihen, että voin hiljalleen alkaa koventaa harjoittelua fillarilla.

suunto_ambit3_joonas_stats

Toinen syy iloon on se, että onnistui nousemaan ilmaan pelkästään vasemman päkiän varassa moneen kuukauteen. Matka on vielä pitkä, mutta voitte uskoa, että hymyilin kuin Hangon keksi, treenin jälkeen.

Tänään on luvassa vielä yksi kuntoutussessio sekä alkuillasta palauttava fillarointi ja kevyt kuntopiiri. Päivästä tulee siis kovin treenipäivä leikkauksen jälkeen. Huomenna otan treenin suhteen hieman iisimmin ja teen vain muutaman kevyen fillaroinnin kuntoutuksen lisäksi ennen viikonlopun kovempaa rypistystä.

Tekisi mieli hehkuttaa fiilistä vieläkin enemmän, mutta nyt on pakko palata muiden askareiden pariin!

Toivottavasti muillakin on alkanut päivä yhtä hyvin!

J

Kommentoi

Kommentit