JoonasHuomenna mennään lääkäriin

Huomenna koittaa kauan odotettu päivä, kun pääsen vihdoinkin tapaamaan minut mahdollisesti leikkaavaa lääkäriä ja kuulen miten homma alkaa etenemään. Täydellisessä maailmassa toivoisin, että asiat etenisivät niin, että kuvaukset ynnä muut olisi hoidettu ennen Amsterdamin reissua ja että pääsisin leikkaukseen (jos sellainen tarvitaan) mahdollisimman pian reissun jälkeen. Näin minulla olisi saumat päästä taas juoksun pariin tammikuussa. Jos kaikki siis menee hyvin. Toipuminen ottaa jokatapauksessa aikansa ja se on mitä on. Ja sen mukaan mennään eli ensin paikat kuntoon ja sitten vasta juoksemaan.

Hyvin sujuneet treenit ovat pitäneet ajatukset poissa lekurista, mutta tänään asia on pyörinyt päässä tavallista enemmän. Syynä tähän on varmasti se, että tapaaminen on huomenna ja että nilkka on tuntunut liikkuvan pitkästä aikaa hieman enemmän. Kivut ovat kuitenkin edelleen siellä, eli siinä mielessä tilanne on aivan sama kuin aiemminkin. Ja jos luunpalasta ei oteta pois, on seurauksena todennäköisesti tulehdus toisen perään ja pahimmassa tapauksessa muita ongelmia.

En yleensä jännitä lääkäriä, mutta tässä tilanteessa jännitys johtuu todennäköisesti siitä, että mahdollinen leikkaus kohdistuu niin lähelle jalkaterää, joka on jo valmiiksi aika palasina syövän jäljiltä. Kun jalkaterässä ei ole paljon luita enempää alkuperäistä tavaraa, on vaikea sanoa, miten helppoa tai vaikeaa leikkaus tulee olemaan. Ja se jännittää. Lisäksi ajatukset harhailevat taas syövästä toipumiseen. Tämä ei ole kuitenkaan paha ongelma, koska menneeseen palaaminen auttaa myös pitämään motivaation ylhäällä.

Pitää kuitenkin keksiä illaksi jotain muuta ajateltavaa ja mikäs sen parempaa kuin mestareiden liigan matsit parilta näytöltä. Tutkin illalla myös viimeaikaisia datoja Suunnon Ambit 3 Sportista ja ensihuomioista on luvasssa juttua huomenna tai perjantaina.

Kommentoi

Kommentit