JoonasHotelli varattu

Hotellivaraus on nyt tehty ja olen taas askeleen lähempänä Bostonin marathonia. Tulen viettämään kaupungissa yhteensä 6 yötä eli tarkoituksena on tehdä kaikki viimeistelyharjoitukset sekä tyhjennys että tankkaus Bostonissa.  Täytyy sanoa, että en ollut ehkä ihan tilanteen tasalla siitä, miten paljon hotellien hinnat nousevat Bostonissa marathonviikonlopun aikana. Hintaero ensimmäisten päivien ja maraviikonlopun välillä oli lopulta noin nelinkertainen!!! Tämä kirpaisi aika pahasti, mutta tätä ei voi alkaa miettimään ja murehtimaan. Keskitytään siis olennaiseen eli juoksuun.

Hotellin valinnassa ennen kaikkea sijainti, koska tarkoituksena on tosiaan juosta lähes joka päivä. Toinen sijainnin kannalta olennainen asia oli maalilalue. Hotellini, Boston Park Plaza, sijaitsee vain kolmen korttelin päässä maalialueesta eli pääsen tarvittaessa takaisin hotellille vaikka kierien. Hotellista on myös lyhyt matka Boston Commonin -puistoon sekä joelle (Charles River), jonka vartta pitkin pääsen juoksemaan kampusalueille. En ole vielä päättänyt viimeisen viikon ohjelmaa, mutta innostuin sen verran uudesta juoksuympäristöstä, että ajauduin jo rakentelemaan potentiaalisia reittejä. Danielsin ohjelman viimeinen viikko on keventelyä, mutta juoksua on joka päivä laskevasti 90 minuutista alaspäin. Jos päätän seurata ohjelmaa, on juoksua luvassa joka päivälle seuraavasti.

  • Ke – 90min kevyttä
  • To – 60min kevyttä + 4-6 lyhyttä vetoa
  • Pe – 3km kevyttä + 4x1200m Tempo (2min kevyttä) + 3km kevyttä
  • La – 30-50min kevyttä + 4-6 lyhyttä vetoa
  • Su – 20-30min kevyttä + 4-6 lyhyttä vetoa
  • Ma – kisa

Jos taas teen saman valmistautumisen kuin tämän vuoden Tukholmaan, on juoksua hieman vähemmän.

Alla olevat reitit ovat alustavia suunnitelmia ja mittauksia siitä, mitä voisin tehdä missäkin. Tarkennan näitä sitten myöhemmin, mutta en vain malttanut olla tekemättä alustavia suunnitelmia. Alin reitti on kuitenkin varma ja tulen ottamaan siitä lenkistä kaiken irti!!

Jos olet tulossa Bostoniin ja juoksuseura kiinnostaa niin ole ihmeessä yhteydessä, koska juoksuseura kelpaa aina.

joonas_bostonissa

[divider_line] Bostonin_juoksureittejä_5

[divider_line] Bostonin_juoksureittejä_4

[divider_line] Bostonin_juoksureittejä_3

[divider_line] Bostonin_juoksureittejä_2

[divider_line]

bostonin marathonin reitti

 

Kuvat: BAA & Milemeter

Kommentoi

Kommentit