JoonasHelsingin Urheiluhieronta – Jotain mukavuusalueen ulkopuolelta.

 

Urheiluhieronta on perinteisesti nähty kirosanana tai hankalana tienä tuottavaan bisnekseen. Osasyy tähän on se, että urheilijoiden vamman vaativat usein enemmän kuin yhden hierontakäynnin, minkä takia oikeanlaisen hoitosuunnitelman rakentaminen on kaiken A ja O. Usein hieronnat perustuvat vain yhden kerran käyntiin, minkä aikana pyritään ratkomaan kaikkia ongelmia jonkin verran, mutta ei missään nimessä tarpeksi. Näen, että tämä on ollut osasyy siihen, että hierojia, jotka mainostavat itseään urheiluhierojina, on ollut perinteisesti aikavähän. Tänä syksynä perustettu Helsingin urheiluhieronta tarjoaa jotain uutta ja mielenkiintoista.

Helsingin urheiluhieronta 5

Nimensä mukaisesti he keskittyvät nimenomaan urheiluhierontaan, joka perustuu jokaisen asiaakkaan kohdalla henkilökohtaiseen hoitosuunnitelmaan. Tämä palvelee asiakkaan tarpeita niin, että fokus voidaan rakentaa progressiivisuuden pohjalle, minkä takia jokainen hierontakerta ei ole samanlainen, vaikka lopputavoite pysyisikin samana. Helsingin urheiluhieronnan henkilökunta on ainakin oman sekä katugallupin mukaan erinomaisen asiantuntevaa ja luotettavaa. Kaiken huipuksi porukka siellä on sosiaalista, mikä nostaa tunnelman ihan eri tasolla, tietysti huolella valitun musiikin kanssa. Ainakin omasta mielestäni se, että säästyy radiokanavien kuuntelemiselta kliinisessä ja kylmässä huoneessa parantaa fiilistä aika paljon. Urheiluhieronnan lisäksi Helsingin Urheiluhieronta tarjoaa ortopedista osteopatiaa sekä personal trainer/elämäntapavalmentajan palveluita. Tätä pakettia pyritään kehittämään jatkuvasti, esimerkiksi opiskelemalla urheilulajien tyypillisiä ja ei niin tyypillisiä ongelmia, joihin heillä on mahdollisuus tarjota apua. Tiedän, että tämä voi kuulostaa aika tyypilliseltä myyntipuheelta, mutta halu kehittää on todellakin aitoa halua auttaa ratkomaan asiakkaan ongelmia. Tästä esimerkkinä, Helsingin urheiluhieronta tekee kiinteää yhteistyötä fysioterapeuttien kanssa.

Helsingin urheiluhieronta 3

Yksi mielenkiintoinen uutuuspalvelu on biosignature modulation, joka on ainakin itselleni täysin uusi tuttavuus. Tässä hieman tietoa, jonka sain Helsingin urheiluhieronnasta:

Biosignature Modulation

Biosignature Modulationin on ainutlaatuinen menetelmä, jonka avulla voidaan nopeuttaa rasvanpolttoa ja optimoida kehon terveyttä. Erityistä Biosignaturessa on se, että sen avulla rasvaa voidaan polttaa myös paikallisesti.Mittauspiste kehossa vastaa tiettyä kehon hormonia, ja hormonitoimintaa tasapainottamalla voidaan rasvaa polttaa esimerkiksi erityisesti reisistä. Biosignature mahdollistaa laihduttamisen joka ei tarkoita huonoa oloa ja vaadi kituuttamista liian vähäisellä ruoalla, vaan päinvastoin. Elämänenergian lisääntyminen ja hyvä olo ovat myös tavoitteita valmennuksessa. Mittaustuloksien perusteella kehon hormonaalista tasapainoa aletaan tasapainottaa elämäntapamuutoksilla, juuri sinulle sopivalla ruokavaliolla, oikeanlaisella treenillä ja lisäravinteilla.

Biosignaturesta saa apua mm. seuraaviin vaivoihin:
– Rasvanpolton nopeuttaminen / kehon rasvan ongelma-alueet
– Ruoansulatusongelmat
– Uniongelmat
– Huono energiataso tai väsymys
– Mielialaongelmat
– Kognitiivisten kykyjen parantaminen

Mittaus

Mittauksessa mitataan 12 pistettä kehosta lääketieteellisillä rasvapihdeillä ja tuloksista nähdään yksilöllisesti mitkä ovat kehon ongelmat. Mittaus kestää vain muutaman minuutin. Metodin on kehittänyt kanadalainen Olympiamitalistejakin valmentanut Charles Poliquin 30 vuoden valmennusuransa aikana.

Jos haluat ammattitaitoista apua ongelmiin, kannattaa todella käydä tsekkaamassa Helsingin urheiluhieronnan palvelut.

Tässä vielä yhteystiedot:

Puh. +358 40 160 1550

Osoite: Fredrikinkatu 49, tila 1 (sisäpiha), 00100 Helsinki

infohelsinginurheiluhieronta.fi

Helsingin urheiluhieronta 6

Kommentoi

Kommentit