JoonasForssan Suvi-Ilta vaarassa?

Kuten viime viikolla jo totesin, lääkäriin oli pakko mennä ja tuomio oli lepoa ja tulehduskipulääkkeitä. Harjoittelua ei kuitenkaan kielletty täysin, minkä takia päätin mennä lauantaina kokeilemaan Footbalancen juoksutiimin kanssa juoksua. Jälkikäteen voi sanoa, että tämä ei ollut mitenkään fiksu ratkaisu, koska tuntemukset eivät ainakaan parantuneet nilkan seudulla, vaikka treeni on todella kevyt. Siksi minun on nyt pakko tehdä raskas päätös ottaa täyslepoa juoksusta niin kauan, että kipu on poissa. Toivotaan vaan, että jalat ovat kunnossa Forssaan mennessä. Täytyy myös varata aika erikoilääkärille ja kuvauksiin, jotta saisin hieman lisätietoa vamman laadusta. Jos vamma osoittautuu revähdystä pahemmaksi ja Forssa jää haaveeksi, täytyy katseet suunnata seuraavaan kilpailuun, josta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Tällaista se juoksu välillä on ja vastoinkäymisiin on vain pakko tottua ja ne pitää osata käsitellä niin, että pystyy kääntämään ne voitoksi, vaikka se aluksi voisikin tuntua hankalalta. Omalla kohdalla voin sanoa, että ei se helppoa ole minullekaan. Bostoniin ilmoittautumiseen on kuitenkin vielä aikaa eli niin myös sen rajan rikkomiseen.

Harjoittelu missään nimessä lopu kokonaan, koska pyöräilyssä ei ainakaan tänään aamulla ollut minkäänlaisia kiputuntemuksia eli aion kääntää juoksuharjoitukset pyöräilyyn siinä määrin kuin ne ovat mahdollista. Kokeilin myös soutua ja sekin näytti sujuvan ihan mallikkaasti eli aerobista kuntoa voi pitää ainakin jollain tasolla yllä. Sitten vielä hieman toiminnallisia harjoitteita päälle niin eiköhän siinä riitä puhaa, vaikka en pystykään hetkeen juoksemaan.

Sain perjantaina testiin adidakselta ensi syksyn adizero -malliston juoksutakin ja -paidan sekä supernova malliston trikoot, jotka vaikuttavat ainakin ensinäkemältä todella mielenkiintoisilta. Varsinkin supernova trikoot ovat uudistuneet merkittävästi ja trikoista löytyy molemmilta sivuilta pienet taskut, joihin voi laittaa esimerkiksi geelit. Muitakin ominaisuuksia löytyy, mutta avataan niitä hieman enemmän, kun olen ehtinyt testata tuotteita hieman enemmän. Juoksukenkiä ja -vaatteita on tulossa testiin myös muilta brändeiltä ja näistä uutisoidaan myös tällä viikolla lisää.

Mukavaa viikonalkua!

Kommentoi

Kommentit