JoonasFlunssa selätetty – valmiina adidasheimon alkuun!

Kävin eilen kokeilemassa juoksua Coren 10campin kanssa ja kun se kerran tuntui jo aika hyvältä niin päätin tänään aloittaa taas puurtamisen. Päivän ohjelmassa oli jalkojen ja hengityselimistön herättelyä ja sitä todellakin sain. Ja melkein sydärin. Heti lenkin alussa pari naista oli ulkoiluttamassa koiraa ja jostain syystä koira oli sen verran löysässä hihnassa, että se päätti sitten hyökätä päällä, vaikka yritin kiertää sen riittävän kaukaan. Onneksi vain kynnet ehtivät osumaan kunnolla ja kuono hipoi vain polvea. No, en jaksanut muutaman ärräpään jälkeen uhrata tapahtumalle sen kummemmin ajatuksia, vaan keskityin itse asiaan.

Lenkki meni suunnitelmien mukaan ja juoksu tuntui jokainen kilometri paremmalta ja paremmalta. 10 kilsan jälkeen olisi ollut menohaluja vielä toiselle kympille, mutta onneksi järki voitti. Turha alkaa liian pian sairastelun jälkeen hulluttelemaan. Vauhdit pyörivät 4:00-4:40min/km, joka tuntui varsin passelilta rentoon paikkojen availuun. Takareidet ja pakarat toimivat hyvin, mutta pohkeiden ja nilkkojen kanssa on edessä vielä paljon työtä.

Screenshot 2015-02-09 20.33.36Screenshot 2015-02-09 20.32.58

Oli kyllä NIIN SIISTIÄ päästä taas juoksemaan ja huomata, että kyllä ne jalat sieltä heräilevät, kun jaksaa vaan tehdä duunia. Viikonlopun muutto tuntui aluksi jaloissa, vaikka en joutunutkaan kantamaan hirveästi. Jalat kuitenkin aukesivat hyvin ja huomenna ne tuntuvat varmasti entistä paremmilta, kun saan huollot tehtyä. Muutto kannatti, koska nyt meillä on unelmien koti ja minulla unelmien vaatekaappi vain juoksukenkiä ja treenikamoja varten! En olisi villeimmissäkään unelmissa osannut toivoa tällaista.

Screenshot 2015-02-09 20.46.03

Kävin alkuillasta läpi myös uusi adidasheimolaisia ja osa onnekkaista sai jo ilmoituksen pääsystään tämän vuoden ensimmäiseen heimoon. Soittelu jatkuu huomenna eli kannattaa pitää puhelin hollilla, jos olet laittanut paperit vetämään. Toivottavasti onni osuu kohdallesi ja pääset osaksi vuoden siisteintä juoksuporukkaa.

Kommentoi

Kommentit