JoonasEnsimmäinen kunnon treeni kuukauteen!

Vihdoinkin!

Yli kuukauden mittaiseksi venynyt nuhaflunssamikälie alkaa olla voiton puolella ja tänään pääsinkin jo tekemään ensimmäisen kunnon harjoituksen eli juoksua ulkona ja oikeilla vauhdeilla. Ja kyllä oli messevää! Nyt kun lumikin on maassa, pääsin myös ottamaan ensimmäiset tyypit testissä olevista IceBugin Animoista myös lumella. Maastoa kokeiltiin ennen joulua nyt seuraavan viikon aikana olisi sitten tarkoitus testata ja analysoida lumiominaisuudet eli täysraportti on luvassa viimeistään ensi viikon lopussa. Ei paljasteta vielä mitään…

Nyt kuitenkin itse treeniin…

Kuukauden treenaamattomuus ja sohvalla lojuminen vaati veronsa ja kuten arvata saattoi, ei ensimmäinen treeni ollut mitenkään järisyttävä. Kirmasin ulkona reilun kympin aamutreenin, jonka aikana testailin hieman eri vauhteja ja sykkeitä. Juoksin kympin vähän päälle 45 minuutin ja vauhdit olivat 5:15-3:50 välillä. Vaudit olivat siis sinänsä pysyneet samoina, mutta sykkeet olivat edelleen ”aavistuksen” koholla, mikä nyt ei ole ihme, kun röörit ovat vielä hieman tukossa. Itse juoksu tuntui yllättävän hyvältä. Tästä se kuitenkin lähtee. Varmistuksen vuoksi tänään oli vielä verikokeet, joista tuloksia saadaan loppuviikosta. Eli tarkoituksena on ottaa vielä tämä viikko rauhassa ja aloittaa uusi ohjelma ensi viikolla, jos lääkäri antaa luvan.

Lataan uuden ohjelman tänne sivuille heti, kun saan sen valmiiksi ja näytettävään muotoon.

Ensi viikolla olisi myös tarkoitus ottaa hieman uusia kuvia ASA:n sivuille, jos vaan lumet jaksaisivat pysyä maassa. Saadaan vähän talvisempaa meininkiä vuodenajan mukaan.

Joonas

Kommentoi

Kommentit