JoonasCompressport kompressiovarusteet Suomeen!

Maailmalla suosiotaan tasaisesti kasvattaneet Compressportin kompressiovarusteet on vihdoinkin rantautuneet Suomeen. Sveitsiläisen Compressportin tuotevalikoima on laaja ja valinnanvaraa löytyy sukista, pohjekompressioista ja reisikompressioista. Sukkia löytyy eri mittaisia todella matalasta nilkkasukasta täyspitkään sukkaan. Myös pohjekompressioista on valinnanvaraa. Compressport valmistaa esimerkiksi pohjekompressiota, jossa on nilkkaa kiertää 220 silikonista valmistettua ”piikkiä”, jotka tukevat akillesjännettä vähentämällä nilkan alueelle kohdistuvaa painetta. Mene ja tiedä toimiiko tämä, mutta mielenkiintoiselta se ainakin kuulostaa ja tuote olisi ehdottomasti mielenkiintoista päästä testaamaan, kuten myös muitakin Compressportin tuotteita. Toinen mielenkiintoinen tuote Compressportilta ovat koko jalan mittaiset kompressiot, jotka ulottuvat nilkasta nivusiin.

Tuotteet ovat lähtökohtaisesti suunniteltu juoksun ja pyöräilyn vaatimuksia silmälläpitäen , mutta totta kai niitä voi käyttää muissakin harrastuksissa. Compressport valmistaa myös uimalakkeja eli yritys on selvästi pyrkinyt täyttämään triathlonistien tarpeet.  Hyvän valikoiman lisäksi allekirjoittanutta lämmittää tuotteiden maltilliset hinnat. Esimerkiksi täyspitkät kompressiosukat maksavat hieman päälle 40 euroa. Tuotetta houkuttelee testaamaan myös 30 päivän täysi palautusoikeus sekä valmistajan antama kahden vuoden tehdastakuu.

Suomessa Compressportin tuotteita on myynnissä ainakin Wellness and Arts:n nettikaupassa, jossa näyttäisi olevan vielä jonkin sortin avajaistarjouksia tuotteista. Tuotteen maahantuoja on Talme Oy.

Kuvat ja lähteet: compressport.uk.com, wellnessandarts.fi, Juoksija-lehti, challengehenley.com

Kommentoi

Kommentit