JoonasAsicsin ensi kevään mallistoa testiin!

Saimme ensimmäisen erän joulukuussa kauppoihin saapuvista Asicsin kevään kengistä. Lisää on vielä tulossa myöhemmin, mutta tähän alkuun saimme kevääksi 2013 uudistuvia tuettuja malleja. Testiin tulivat DS-Trainer, Gel-Kayano, GT-1000 sekä GT-2000 mallit eli testattavaa riittää! En tässä artikkelissa aio pureutua sen kummemmin testattavien kenkien ominaisuuksiin, vaan ne on tarkoitus käydä läpi vasta testien jälkeen. GT-1000- ja 2000-malleista kirjoittelinkin jo keväällä, mutta koska emme ole vielä ehtineet tekemään juttuja  DS-Trainer 18:sta tai Gel-Kayano 19:sta, on syytä käydä nopeasti niiden suurimmat uudistukset.

DS-Trainer uudistuu kevääksi 2013 merkittävästi, varsinkin tukea koskivien muutosten kautta. DS-Trainer 18:sta on nyt ensi kerran mahdollista saada joko ylipronaatiotuella varustettuna tai sitten ilman sitä. Ylipronaatiotukea on myös muutettu dynaamisemmaksi ja kanta on taas muokattu traditionaalisemmaksi eli yksiosaiseksi. Päällinen on tehty entistä keveämmistä materiaaleista ja koko kengän design on muutettu vastaamaan kengän primääristä käyttötarkoitusta eli vauhdikkaampia harjoituksia varten.

Gel-Kayano 19 seuraa edellisen mallin viitoittamalla tiellä. Kengän paino putoaa edelleen, mutta niin tuki kuin vaimennusominaisuudet tulevat pysymään samantyyppisinä. Näköjään uskaliaat muutokset ovat kannattaneet! Droppi putoaa muutaman millin 10:een milliin (31mm kanta/21mm päkiä) eli kengästä tulee hieman edeltäjäänsä tasapainoisempi.

Mielenkiintoisia testejä on siis taas luvassa!

Jos teiltä lukijoilla on jo nyt kysyttävää kengistä niin vastaamme toki myös tarkemmin kenkien ominaisuuksia koskeviin kyselyihin.

Asics Gel-DS Trainer 18 (support)

uudistunut tuettu ds-trainer 18 - kevät 2013

räjäytyskuva 

Asics GEL-Kayano 19

miesten gel-kayano 19 - kevät 2013

räjäytyskuva

[divider_line]

Asics GT-1000

 

täysin uudistunut tuhatsarjalainen

Asics GT-2000

 

 

uudistunut gt-2000

Kommentoi

Kommentit