JoonasAsics Gel NoosaFast 2 Sneak Peek

Kirjoittelin noin vuosi sitten Asicsin uudesta triathloniin sekä maantiekisoihin suunnitellusta Gel-NoosaFastista, jonka markkinoilletulon piti tarkoittaa HyperSpeedin tuotannon lopettamista. Nyt kuitenkin Asics on ilmoittanut, että se jatkaakin mallin tuotantoa ja pitää sen Gel NoosaFastin rinnalla. Samalla Gel NoosaFast tulee päivittymään toiseen generaatioonsa.

Asics Gel NoosaFast

Mallin ensimmäinen päivitys tulee pitämään sisällään suhteellisen maltillisia muutoksia. Kengän paino tulee putoamaan noin 10 grammaa sekä naisten että miesten malleissa. Painon lisäksi kantakapin rakennetta on kevennetty ja madallettu, jotta se ei pääsisi ärsyttämään akillesjännettä. Päällinen sekä pohja ovat hyvin samantyyppiset kuin aiemmassakin mallissa, mutta päällisen tukirakenteita on karsittu sen verran, että jalkaterän etuosasta tulee joustavampi.

Droppia on tutun kuuden millin verran ja naisille löytyy oma lesti. Pohjasta löytyvät tutut aukot, jotta vesi pääsee pois kengästä. Pohjan pidossa on otettu huomioon niin juoksijat kuin triathlonistitkin. Pitävää pintaa löytyy siis niin kannasta kuin päkiästäkin. Myös nauhoitus on suunniteltu molempiin lajeihin eli paketista löytyy niin joustavat kuin normaalitkin nauhat.

Asics Gel NoosaFast

Maltillisia muutoksia siis, mutta mielenkiintoista nähdä, että myös Asics pitää keveiden kisakenkien kategoriansa laajana.

Kuvat ja lähteet: RunningWarehouse

Kommentoi

Kommentit