JoonasArctic Sport Addicts ja Euro Peliin Elämälle yhteistyö

Arctic Sport Addicts voi ilolla ilmoittaa yhteistyöstä Euro Peliin Elämälle kampanjan kanssa. Itsekin lapsena syövän sairastaneena kampanjan kohde on enemmän kuin lähellä omaa sydäntä ja vaikeasta syövästä selvinneenä haluan luonnollisesti olla mukana kampanjassa kaikin mahdollisin tavoin. Siksi Arctic Sport Addicts pyrkii auttamaan Euro Peliin Elämälle -kampanjaa sekä juoksutiimiä kaikin mahdollisin tavoin ja haastamme samalla kaikki lukijamme ja yhteistyökumppanimme osallistumaan kampanjaan, koska kaikki apu on tarpeen. Jos sinulla on jokin ehdotus yhteistyöstä, voit ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen (joonas@arcticsportaddicts.fi) tai Suvi Karviseen (suvi@europeliinelamalle.fi)

Alla vielä tarkempaan tietoa kampanjasta sen äidin, Suvi Karvisen sanoin.

Joonas

Sami_euro_peliin_elämälle

Tammikuun alussa pyörähti liikkeelle suomalaisen urheiluperheen yhteinen kampanja Euro peliin elämälle. Kampanja on internetin lisäksi saanut jalansijaa muissakin medioissa ja lisää on luvassa kevään mittaan mm. GoExpo-messuilla, jääkiekon EHT-turnauksen peleissä, Korisliiga-otteluissa, Veikkausliigan ja jääkiekon SM-liigan peleissä. Lista jatkuu ja kasvaa edelleen.

Pohjimmiltaan kampanjassa on tarkoitus levittää pienen hyvänteon tärkeyttä. Kyseessä on tekstiviestikeräys, jossa euron hintaisilla viesteillä tuetaan Sylva ry:tä. Sylva on Suomen Syöpäsäätiön alainen potilasjärjestö, joka tukee syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään. Suomessa syöpään sairastuu vuosittain noin 150 lasta ja Sylva järjestää näille lapsille sekä heidän läheisilleen vertaistukiryhmiä, leirejä, tapahtumia, lähettää perheitä viikon mittaisille kotimaan lomille sekä painattaa tärkeää, ajankohtaista informaatiota sisältäviä potilasoppaita.

Lisätietoa kampanjasta löytyy Euro peliin elämälle kotisivuilta .

Tekstiviestikeräyksen lisäksi kampanjaan kuuluu erityyppisistä yllytyshulluista koottu juoksutiimi, joka treenaa Mika Järvisen ohjelmilla kohti Helsinki City Marathonia. Tiimiin kuuluvat mm. ex-kilpajuoksija ja esikoiskirjailija Manuela Bosco, Korisliigan Tampereen Pyrinnön päävalmentaja ja innokas juoksija Pieti Poikola sekä allekirjoittanut hyvin entinen koripalloilija. On siis vähintäänkin sopivaa, että Arctic Sports Addicts on myös mukana menossa tukemassa juoksutiimiä ja levittämässä sanaa!

Aki_Riihilahti_euro_peliin_elämälle

Kuvaaja: Joni Kuusisto

Kyseessä on yhden päätoimisen opiskelijan esikoisprojekti ja päivärytmi on ollut syyskuusta lähtien parhaimmillaankin hektinen, kun terveyden biotieteiden opintojen, Kuopion Linkin A-tyttöjen koripallojoukkueen valmennuksen, oman treenauksen ja töiden lisäksi lähdin ideoimaan tätä kampanjaa. Olin vuonna 2008 vapaaehtoistöissä Yhdysvalloissa Presbyterian Hospital of Dallasissa, jossa työskentelin myös lasten syöpätautien osastolla. Siellä näin omin silmin, miten paljon 100% vapaaehtoisvoimin järjestetty tukijajoukko pystyi teoillaan auttamaan ja piristämään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä raskaita sairaalapäiviä. Itsekin paljon aikaa sairaalassa potilaana olleena tajusin kyseisten ”pienten” tekojen arvon. Silloin päätin, että haluan jollain tapaa auttaa myös Suomeen palattuanikin.

Ajoittainen kiire ei tosin tunnu juuri miltään, sillä on ollut suunnattoman suuri ilo huomata, kuinka vilpittömän positiivisesti suomalainen urheilumaailma on ottanut Euro peliin elämälle- kampanjan vastaan.

Ex-märskyläisenä kurssini kävi ensimmäiseksi jokaisen märskyläisen luottoihmisen, valmennuspäällikkö Simo Tarvosen, luo. Tapaamisen jälkeen olin montaa arvokasta kontaktia rikkaampi ja sain suureksi ilokseni myös Mäkelänrinteen urheilulukion kampanjaan mukaan. Tiesin kyllä, että Simoa arvostetaan urheilumaailmassa ja varsinkin vanhojen märskyjen keskuudessa, mutta yllätys oli silti aikamoinen kun kävi ilmi, mitä yhden nimen sanominen sai aikaan! Tyyppi toisensa jälkeen naurahti ja lähti mukaan kampanjaan.

Sama tahti on jatkunut ja saa nähdä, mihin kevään ja kesän aikana vielä päädymme! Seuraava etappi on GoExpo-messut Helsingin Messukeskuksessa 2.-4.3, jossa olen kampanjan kanssa kuntosaliketju Fressin pisteellä. Tule käymään ja nykäisemään hihasta, niin kerron lisää!

Suvi

Kommentoi

Kommentit