JoonasAlkuviikko täynnä onnistumisia ja uudet adidasheimolaisetkin ovat nyt valittu.

Viikko on tuntunut todella kiireiseltä. Tuntuu, että olen tehnyt joka päivä töitä aamusta iltaan, enkä ole ehtinyt levätä tarpeeksi. Vaikke kiire onkin rasittanut, on ollut todella kivaa tehdä töitä ja saada aikaiseksi niin paljon. Esimerkiksi adidasheimon suhteen tilanne on tällä hetkellä se, että porukka on kasassa yhtä onnekasta lukuunottamatta. Joku teistä tulee vielä saamaan viikonlopun aikana soiton ja kutsun vuoden ensimmäiseen adidasheimoon eli kannattaa pitää puhelin hollilla viikonlopun ajan! Ensimmäinen tapaaminen on jo ensi viikolla ja siitä alkaa sitten treenikausi kohti Helsinki Half Marathonia.

Työkiireet loivat alkuviikkoon myös tunteen siitä, että juokseminen on jäänyt jotenkin taka-alalle. Onneksi kyse oli vain mielen temppuilusta. Olen nimittäin saanut plakkariin jo about 60 kilometriä eli viikosta on tulossa volyymillisesti kovin sitten en tiedä edes kuinka pitkän aikaa sitten. Ja vauhtienkin suhteen on tapahtunut kehitystä. Jalkojen hermot alkavat tuntua toimivan joka päivä paremmin ja paremmin, joka lupaa tuleville viikoille todella hyvää. Vasemman jalan kanssa on tehtävä töitä joka päivä, mutta on ollut kiva nähdä kuinka liike ja voimat alkavat palautua. Ja liikehän on jo itseasiassa nyt parempi kuin milloinkaan syöpäleikkausten jälkeen. Huomenna juoksen valmennusten lomassa hieman palauttavaa ja sunnuntaina puolipitkän aamusta ja illalla vähän palauttavaa.

joonas laurila movescount

Kiire on mahdollisesti jeesannut siihen, että olen ottanut vähemmän paineita juoksusta. Ja lopputulos on ollut enemmän kuin positiivinen. Lisäenergiaa on tullut myös siitä, että sää on ollut tämän viikon aikana todella suotuisa juoksulle. Aurinko paistoi muutamana päivänä niin mahtavasti ja muutenkin ilma on ollut keväinen, joka nostaa aina fiiliksiä. Kuulokkeet vaan täysille ja hyvä musiikki, kuten El Michels Affair, soimaan ja nauttimaan ulos!

Viikonloppuna pitää tosin levätä ja ottaa hieman vapaata töistä, jotta jaksan taas treenata ja painaa töistä projektien kanssa myös ensi viikolla.

Hyvää viikonloppua!

Kommentoi

Kommentit