JoonasAlkuviikko juostiin sateessa ja tuulessa / #heimohaaste

Alkuviikon harjoittelu on sujunut huomattavasti helpommin kuin viime viikolla. Kilsoja on kertynyt jo ihan mukavasti ja treeniajatkin ovat olleet hieman enemmän itselleni sopivia. Maanantaina tein kevyen aamulenkin työkaverin kanssa ja illalla kevyen core-treenin sekä dynaamiset venyttelyt. Paikat tuntuivat vielä aamulla hieman tukkoisilta, mihin syy löytyy todennäköisesti viime viikosta. Tiistaina homma alkoi kuitenkin toimia ja samalla myös volyymi alkoi kasvaa. Testasin aamulla uusi prototyyppejä ja juoksin niillä sellaisen reippaan lenkin (10km/4:01min/km). Olisi ollut kiva saada tietää keskisyke tarkasti, mutta unohdin TAAS kastella vyön, minkä seurauksena alun sykkeet eivät näyttäneet ihan oikeata tulosta. Keli oli todella tuulinen, mutta se ei haitannut, koska juoksu tuntui todella hyvältä. Illalla oli luvassa pari palauttavaa lenkkiä, ensin kevyt 10km ja sen jälkeen 6 kilometriä ja pari kevyttä mäkivetoa maraprojektin juoksijoiden kanssa. Eli eilisen saldoksi muodostui näin sellaiset 26 kilsaa.

Tänään aamulla olo oli hieman nuhainen, mutta olo koheni pian aamukahvin jälkeen. Päivän treeni oli sellainen kevyt lenkkipalaveri Samuli Vasalan kanssa keskuspuistossa ja täytyy kyllä sanoa, että voin suositella palaverimuotoa kaikille! Huippuhyvää ajanhallintaa, kun saa samaan aikaan treenit ja bisnekset hoidettua pois alta.

Tällä hetkellä viikon kilometrit näyttävät reilua 45:ä kilometriä eli vielä on juostavaa jäjellä (67km). Viikko jatkuu huomenna hieman kevyemmällä päivällä, mutta perjantaista sunnuntaihin juoksen taas hieman enemmän. Tavoitteena on siis saavuttaa se 112 kilometriä tällä viikolla.
joulupuu-150x150

Sitten toiseen asiaan.

Aloitimme eilen heimokyttä Hanna Gullichsenin kanssa #heimohaasteen eli haastoimme kaikki tuttumme Joulupuu-keräykseen. Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta. Pääkaupunkiseudulla Joulupuu-keräyksiä toteuttavat Keskuspuiston Nuorkauppakamarin lisäksiHelsinki-ItäväylänEspoon ja Vantaan Nuorkauppakamarit.

adidasheimo

Helsingissä on noin 8500 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä. Joulupuu-keräyksen kautta pystyt antamaan lahjan lapselle, joka muuten jäisi ilman joulupukin tuomisia. Keskuspuiston Nuorkauppakamarin toteuttama keräys järjestettiin Helsingissä vuonna 2012 jo kymmenettä kertaa. Keräys tuotti yli 10 800 joululahjaa, jotka lahjoitettiin lastensuojelun alaisille helsinkiläislapsille.

Keskuspuiston nuorkauppakamari toteuttaa keräyksen yhteistyössä Helsingin sosiaaliviraston kanssa. Helsingin sosiaalivirasto varmistaa lahjojen jakelun niin kodin ulkopuolelle sijoitetuille lapsille ja nuorille kuin avohuollon piirissä oleville lapsiperheillekin. Keräys toteutetaan Forumin kauppakeskuksen lisäksi lukuisten yritysten keräyspisteissä sekä yritysten joululahjalahjoituksina. Lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia. Lahjasi tuo joulumielen tuhansille helsinkiläislapsille. Olemme myös Footbalancella osallistumassa keräykseen ja siksi paketoimmekin tänään lahjoja 8.12.2013 alkavaan keräykseen.

Eli nyt vain kaikki mukaan keräykseen ja haastakaa kaverinnekin mukaan!

Kommentoi

Kommentit