JoonasAerial7 SoundDisc SportsBeanie

Takatalveen jo kyllästyneenä on toiveenani ollut jo päästä juoksemaan hieman kevyemmillä vaatekerroilla. Nyt kuitenkin olen innoissani päivän pitkästä lenkistä, jossa pääsen testaamaan Suomessa vielä tuntematonta Aerial7 SoundDisc pipoa. Mikä sitten tekee piposta niin erikoisen? Pipo on valmistettu hengittävistä teknisistä materiaaleista, kuten normaalit juoksupipot. Tämä ei ole mitään uutta, mutta uutta on sen sijaan se, että pipon sisälle on laitettu korkealaatuiset kuulokkeet, jotka voi itse kohdistaa korvien kohdalle.

Kun kuulin Tuukalta, että voisin päästä testaamaan kyseistä tuotetta, olin skeptinen, koska paketti ei vain yksinkertaisesti kuulostanut toimivalta. Mieli kuitenkin muuttui välittömästi, kun sain pipon päähän ja popit soimaan. Äänenlaatu on mitä mahtavan ja diskit korvien päällä tuntuivat todella mukavilta ja ne olivat helppo siirtää paikoilleen tai sivuun, jos halusi kuulla paremmin, mitä ympäristössä tapahtui. Kuulokkeet on mahdollista liittää lyhyemmän piuhan kautta iPod shufleen, jonka saa kiinni pipoon, eivät piuhat pääse näin häiritsemään juoksua. Kuulokkeiden lisäpiuha on taas riittävän pitkä ja siinä on sisäänrakennettu mikki eli myös puheluihin voi myös vastata lenkin aikana, jos nyt sattuu tuntemaan pakottavaa tarvetta siihen. Itse en tästä puheominaisuudesta niin välitä, mutta musiikin laatu ja pipon mukavuus huokuttavat, minkä takia kokeilenkin sitä tämän päivän pitkällä lenkillä. Katsotaan, miten kuulokkeet kestävät tämän menon ja arvioidaan sitten tuotetta tarkemmin. Tuote vaikuttaa kuitenkin todella mielenkiintoiselta, koska en yleensä kuuntele musiikkia lenkkien aikana. Olen kokenut sen enemmänkin häiritseväksi, koska ongelmia on ollut esimerkiksi kuulokkeiden paikallaanpysymisen ja piuhojen pituuden kanssa.

 

Joonas

Lähde ja kuvat: aerial7.com

2 comments

Kommentoi

Kommentit

  1. Vielä kun vastaavanlaisen saisi uimapipoon, niin olisin myyty. Juostessa on edes jotain viihdykettä, luontoa ja ympäristön ääniä, mutta uiminen on vaan puuduttavaa. Musa tekisi hyvää.